Beyler bu sistemi toplama sihirbazı sunan bir siteden fiyatlandırdım. Asıl alacağım fiyatlar bunlar değil. işlemci 700tl - anakart 300tl - ram 450tl olarak bir arkadaşımdan fiyat aldım.
elimdeki eski sistemimde 500w powersupply, 465gb seagate sata var. 1024 ATI AMD Radeon HD5700 (1366x768@60Hz) ekran kartım var. Sanırım ekran kartına ihtiyacım kalmadı artık. sata olarak elimdeki ürün yeter mi bilemiyorum. SSD HDD olarak takviye yapmak daha doğru olurmu?
Sizce sistem nasıl olmuş. Yanlışım varsa düzeltirseniz fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için.
sistem güzel 120gb ssd ekleyebilirsin hdd eklemeye gerek yok
ek olarak anakartı b350 serisi alırsan overclok yapabilirsin
A320'ler için de o.c. yapıldığına dair videolar görmüştüm. tercih ederken bunu göz önünde bulundurdum.
Birde genelde 8gb tek ram yerine 2 adet 4gb almak daha mantıklı olduğunu söylüyorlar.
8+8 yap rami ama anakart konusunda oc oluyomu araştirmak lazim..her duydugum gördügüm 350 serilerinde oc oluyo olmasiydi..
ramı 2x4gb 3000-3200 mhz alırsan daha iyi performans verir. elindeki ekran kartı bu sistemde çalışmayabilir. ekran kartı alacaksan gt 1030 veya r7250oc alabilirsin. daha üst serilerden 1050ti de alınabilir. power 500w a gerek yok. aerocool 400w rahatlıkla işini görür, yazdığım kartların hepsini kaldırır.
Forumda gördüğüm kadarıyla, anakart konusunda genel olarak a320 o.c. için tavsiye edilmiyor. Ancak fiyatına göre güzel bileşenler.
Anakarta 150 lira falan ekleyin 450 alın bir adet
tavsiyelerinizi dikkate alacağım. b350 olarak sistemi kurmak daha mantıklı dediğiniz gibi. akşama doğru sistemi tekrardan detaylandırıp paylaşacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme