Şimdi Ara

Bu sistem nasıl (oyuncu sistemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.itopya.com/Atlas-1060AD-3GB-i5-7400-Asus-GTX1060-Dual-3GB-8GB-DDR4-240GB-SSD-1TB-Disk-Gaming-Bilgsayar/ Bu sistem nasıl arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ssd'yi çıkarıp ekran kartı daha üst model olabilir. onun dışında güzel.
  • Ekran kartı 6GB olan model yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    ssd önemli

• Bellek çokta önemli değil bence

• Bellek önemlidir belleğe önemsiz denemez. Oyunlarda bellek yetmediği zaman anlık takılmalar yaşarsın gpu gücü yettiği halde bellek ayar açmana izin vermez tam tersi ayar kıstırır.
  • önemli ama 3000-3500 arası sistem topluyosan oyun için önceliğin oyunda alacağın fps olması lazım.

ssd'yi 5 ay sonrada alıp takabilirsin.

ama ekran kartını 6 ayda 1 değiştircek adam zaten 3000-3500 lira arası pc toplamaz.

o yüzden o sistemden ssd'yi çıkar düzgün bi ekran kartı al. ssd daha sonrada alınıp takılabilir illa olsun istiyosan.
    emmre129 kullanıcısına yanıt
    Şimdi 1gb bellekle gta5 i kasmadan oynuyorum 3gb benim için fazla bile bence sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCsknn -- 9 Haziran 2017; 1:44:31 >
  • tamam o zaman git 200 liraya 1 gb 128 bit ekran kartı al artan parayada ssd al sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 9 Haziran 2017; 1:43:15 >
    Kardeşim Benim ekran kartı gtx 560 ti 256 bit gddr5 1gb 128 bit ne allah aşkına ?

• ekran kartındaki vrami ram gibi düşün nasıl ki 4gb ramle gta5te belli bir süre oynayınca takılma yaşarsın buda öyle ayarları yükselttiğin anda takılma yapar ha ayar yükseltmem diyorsan gtx1050ti 4gb al bari cebine kalan 300tl ilede +8gb ram daha ekle ram gerçekten önemli oyunun sürekli hddden okumasına gerek kalmaz buda fps dropları yaşatmaz...(ilk okumalarda biraz olur sonra olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 9 Haziran 2017; 1:47:3 >
  • kardeşim benim !!

bizde sana diyoruz bilgisayar topluyosun OYUN için. en önemli parça ekran kartı.

ssd sonradan da alınıp takılacak bişey. ssd yerine ordan gelen parayla daha üst model ekran kartı al. ssd'yide 3 ay sonra al bunu anlaman çok mu zor.

illa ssd olsun diyosan zaten git ilk mesajındaki sistemi al direk.

tavsiye istiyosun cevap veriyoruz sonra inat ediyosun.
    Bak canım kardeşim diyorumki 1gb 256 bit gddr5 ekran kartıyla gta 5 i yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum

Neden anlamakta zorluk yaşıyorsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahancoskun

Bak canım kardeşim diyorumki 1gb 256 bit gddr5 ekran kartıyla gta 5 i yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum

sistem yetiyorsa yenisi niye?
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Eski kaldı artık güncel değil ultrada oynamak istiyorum

• Sistem gayet iyi 3gb ile 6gb versiyonu arasinda zaten 3-5 fps oynuyor ustune para vermeye gerek yok. Bu fiyata alinacak en iyi sistem.

• https://www.youtube.com/watch?v=j6Yn-pGVs6M

belki bunu gta5de yaşamayacaksın ancak yeni oyunlarda 3gb bunu yapacak bundan emin olabilirsin (yada çok mini takılmalara sebebiyet verecek)

https://www.youtube.com/watch?v=qjmJIr4k9VI

buda ram eksikliği

hemen hemen herikiside aynı sorunu oluşturuyor takılma ve yer yer bölgeleri geç gösterme nedeni çok basit:
    HDD'deki veriler önce rame alınır bu sürede oyunun yüklenmesi beklenir oyun ram üzerinden çalıştırılır.Oyunda harita değiştirince yada temel nesneler dışında farklı bir texture olursa ram tekrar hddye döner ve bilgiyi alır(bu arada işlemci sayesinde yapılıyor buda işlemci yükünü arttırmak demek) sonrasında hdd ve ram hızına bağlı hafif bir takılma meydana gelebilir.Ram boyutu düşükse yer kalmadığı için bu işlemi sürekli tekrar eder durur ve takılmalar daha bariz ortaya çıkar.Mesele sadece fps değil oyunun akıcılığıda ayrı bir faktör

• İşlemci yerine ryzen 1400 e.kartı yerine rx580 alınabilir

• Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistem hazır geldiği için değiştiremiyorum tek tek almam lazım bu sefer kablolamada yanlış yaparsam diye kararsızım ne yapsam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.