bu sistem nasıl siparişe verdim toplanıyor monitör olarak Hp 17" Lcd monitör var
KASA yı değiştir problem cıkarabilir. anakartını yazabilirmisin
anakartın modelini hatırlamıyorum fakat 200-300 tl arasında bir fiyatı vardı asustu sanırsam yani kötü bişey değil power yetmez mi diyorsunuz ama gercek 400w koycaz kasadan gelen değil başka bir marka
yok mu cevap ?
daha iyi bir psu ve ekran kartı seçilebilirdi. . . 500w high power,ocz ve 5770 felan
bütçemi sınırlı kullanmaya çalıştım ve performans bakımından hd4850 ile hd5770 arasında ucurum olmadığı için hd4850 yi tercih ettim, psu yu da artık 1-2 seneye ekran kartını değişirken beraber değişirim sanırsam bana suanlık bu sistemin nasıl olduğunu söyler misiniz ? güncel tüm oyunları ve çıkacak oyunları full ve takılmadan rahatca oynatabilir mi ?
o halde ekran kartını HD4870 al forumun ikinci el bölümünde 210 - 220 TL ye bulabilirsin ama bu kartla bile bütün oyunları full ve takılmadan oynayamazsın. full ve takılmadan oyun istiyorsan HD5850 yoksa GTX460 1 GB (O.C) veya üzerilerini düşünmelisin.
o halde ekran kartını HD4870 al forumun ikinci el bölümünde 210 - 220 TL ye bulabilirsin ama bu kartla bile bütün oyunları full ve takılmadan oynayamazsın. full ve takılmadan oyun istiyorsan HD5850 yoksa GTX460 1 GB (O.C) veya üzerilerini düşünmelisin.
siparişi verdim kart felan hepsi yolda ben sadece soruyorum nasıl bir performans gösterir tabiki gtx460 gibi felan oynatmaz ama fiyat olarak baktığımızda gtx460 3 katı fazla zaten 1-2 yıla kalmaz hd5850 ye felan geçeriz malum bütçemiz kısıtlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme