Şimdi Ara

Bu sistem nasıl-tavsiyeler yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

ARKADAŞLAR ADAM OYUN OYNAMAYACAĞIM DİYOR, ÇOĞU KİŞİ HALA OYUN PC Sİ ÖNERİYOR, LÜTFEN YAPMAYIN.

Belli ki, çok bilgin yok bu işlerle alakalı

Çizim işinde ekran kartı quadro olmalı diye bir şey yok. Zaten o tip kartlar çizim için değil. Adam hareketli 3d tasarımı yapmayacak.

Ramlar cl düşük olsun demişsin sen bize cl nedir bir anlat lütfen. Cl düşükj yada fazla fark etmez cpu güxcü iyi olsun yeterlidir.

Adam ender yapmadı daha dur çizim yapacak.

Çoğu oyun kartı önermiş demişsiniz ve oyun sistemi.

ben de oyun kartı önerdim. Bir kart oyun yada oyun değil diye ayrılmaz.
    Adamın işi quadro gerektirecek kadar üst düzey değil.

Biz burada sürekli bu tip pcler toparlarız ve iş yapan kişiler için sorun çıkmaz aksıne hd5770 bile yeterlidir

Önce işi bilin sonra kişilere eleştiri yapın

önerdiğim pv yada diğerleri ne önerdi bilemm. Ekran kartı
    hd6850
    2500k
    4gb ram
    p67 anakart

iyi olur

siz bu kişye kim aklımda değil h61 h67 önermişsiniz. Bu anakartların işlemci vermine olan katkı yada eksilerini bir araştırın.

adam hiç mi o.c yapmayacak. Bu işi yapan kişi o.c'de yapar

Boş boş mesajlar atmayın

amacım tartışmak yada sizi germek değil

• quote:

http://site.****.com/Tasarim-Atesi-Nvidia-Quadro-Ekran-Kartlari-Incelemesi.html

http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_latency

http://www.pclabs.com.tr/2002/01/02/cas-ve-ras-gecikmesi-nedir/

Biz bu konuda çok tartıştık zamanında.

hareketli yani 3d filmler gibi işler yapılmadıkça quadro kartlar luzumsuz
    adam işini bitirce de diyelimki render yapacak ramlardaki cl süresi düşmesinden ziyade cpu gücü mühim.

Ben onları çok okudum kardeşim. Kusura bakma em quadro kartların ülkemizde kullanılmasını gerektiren çok iş yok yapan da az. Yapanlardan bir firma da tanıdıklarım arasında ki, onlarında yorumı.

çizim gibi işelerde quadro ile 40nm gdd5 bir grafik kartı aynı değerde iş görüyor. Quadro farklı bir iş için.

• quote:

Orijinalden alıntı: .wise.

quote:

http://site.****.com/Tasarim-Atesi-Nvidia-Quadro-Ekran-Kartlari-Incelemesi.html

http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_latency

http://www.pclabs.com.tr/2002/01/02/cas-ve-ras-gecikmesi-nedir/

Biz bu konuda çok tartıştık zamanında.

hareketli yani 3d filmler gibi işler yapılmadıkça quadro kartlar luzumsuz
    adam işini bitirce de diyelimki render yapacak ramlardaki cl süresi düşmesinden ziyade cpu gücü mühim.

Ben onları çok okudum kardeşim. Kusura bakma em quadro kartların ülkemizde kullanılmasını gerektiren çok iş yok yapan da az. Yapanlardan bir firma da tanıdıklarım arasında ki, onlarında yorumı.

çizim gibi işelerde quadro ile 40nm gdd5 bir grafik kartı aynı değerde iş görüyor. Quadro farklı bir iş için.

sanki 10 liralık cpu önerdikte yorum yapıyorsun.ekran kartı konusunda adam belki 3d kullanacak ilerde.

• arkadaşlar şöyle bir sistem oluşturdum tavsiyeleri dikkate alarak.quadro konusunda bende tereddütteyim.çok ağır çizimler yapmayacağım sadece normal makina parçaları onların katılamaları vb.o yüzden hd 6850 yeter diye düşünüyorum.
    bu sistem nasıldır sizce.kaç wattlık kasa yeter bu sisteme.parçalar birbiriyle uyumlumudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulfstarmec -- 31 Ağustos 2011; 16:51:41 >
  • ben önerim genede bu, arkadaşlar istediği kadar laf etsin, maksimum verimlilik için öneriyorum, sonuç olarak oyun oynamayacaksınız.

cpu : i5 2310
    anakart : msi p67 c45
    bellek:kingston hyperx 4 gb ddr3 1333 cl7
    ekran kartı : pny quadro 600
    hdd: samsung 500 gb
    ekran: acer 20" 5 ms
    kasa: xigmatek asgard 500 w
    1790 tl eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulfstarmec

arkadaşlar şöyle bir sistem oluşturdum tavsiyeleri dikkate alarak.quadro konusunda bende tereddütteyim.çok ağır çizimler yapmayacağım sadece normal makina parçaları onların katılamaları vb.o yüzden hd 6850 yeter diye düşünüyorum.
    bu sistem nasıldır sizce.kaç wattlık kasa yeter bu sisteme.parçalar birbiriyle uyumlumudur.

Valla güzel seçim.O sistemle her işi yaparsın.Ama o kasanın psu biraz düşük enaz 600w lık bir kasa öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 1 Eylül 2011; 8:12:04 >

• quote:

arkadaşlar şöyle bir sistem oluşturdum tavsiyeleri dikkate alarak.quadro konusunda bende tereddütteyim.çok ağır çizimler yapmayacağım sadece normal makina parçaları onların katılamaları vb.o yüzden hd 6850 yeter diye düşünüyorum.

O kasadaki psu yetmeyebilir haberinolsun

ramları 1600mhz yap daha hızlı olpur
    kasayı orion al 600w daha da iyi olur
    hp'nin tüm ürünlerinde yazıcıları istisna kaçın
    anakart önerim gigabyte olur önerdiğim sistemde öyleydi sanırım
    gerisi güzel

• quote:

quote:

gerisi güzel

wise sistemi Exa dan almayı düşünüyorum.Exa daki hangi ram i,anakartı,kasayı,monitörü önerirsin.öbür türlü parça parça olacak.hepsini birarada bulabileceğim site yok sanırım.

• quote:

quote:

quote:

gerisi güzel

wise sistemi Exa dan almayı düşünüyorum.Exa daki hangi ram i,anakartı,kasayı,monitörü önerirsin.öbür türlü parça parça olacak.hepsini birarada bulabileceğim site yok sanırım.

Exa'yı pek sevmem. Ancak oradan da öneririm. Ama, önerdiğim parçalarıorada bulmam zor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.