Şimdi Ara

bu sistem ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha bir yılını doldurmayan sistemimi satmayı düşünüyorum. nedeni yeni iş yerimde yer olmayışı küçük birşeyler almayı düşünüyorum. ama kaç lira edeceğine dair bi fikrim yok. sonuçta ikinci el sayılır.
    Ama biraz aydınlatma yapmak isterim. sistemim gayet temiz henüz doğru dürüst toz bile yoktur. ekran kartım hariç tüm bileşenler yenidir. gayet stabildir. overclock yapıp 4.2 Ghz de çalıştırdım. Asus anakartlar kullananlar bilir turbo v ile rahat bir şekilde bu hızlarda çalışmakta. ihtiyac olmadığı için geri çektim 3.2 ile kullanıyorum. Sistemim:

Kasa: Aerocool Strikex (6 tane ledli fanı var hava akışı gayet iyi işlmeci sıcaklığı 35 i geçmiyor normal kullanımda.extra uv 2 adet lamba ve sese duyarlı ince ışığı var)http://forum.donanimhaber.com/m_49339911/tm.htm
    Anakart: Asus M5A99X Evo
    İşlemci: Amd phenom 6100 3.2-3.6 1090T
    Soğutucu: Thermaltake Frio
    Ram: Gskill 1600 Mghz 4 gb ( İki slott 8 gb tı Yeni almıştım ama biri arızalıymış çıkardım.)
    Ekran Kartı: Ati Sapphire 5770 1Gb 128 Bit Gddr5
    Power: xlince 480 Watt
    HDD: 500 Gb samsung 7200 Rpm
    ve LG CD/DVD writer

Eğer fiyat satmaya değmeyecek bir fiyat olursa power ve ekran kartını değiştirip kullanmaya devam edeceğim.Bilgi almak istedim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.tenten -- 11 Eylül 2012; 17:41:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.