Şimdi Ara

Bu Sistem Oyun Oynatırmı?Profesyoneller Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IRMAK_KIZIM

peki eminmisiniz

oynamaz dememizi mi istiyor acaba..?
  • yaw oynanır işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

Sen bu sistemle çiftetelli bile oynarsın.

iyi iyi
  • quote:

peki eminmisiniz

yukarıdaki arkadaşların yazdıklarından tatmin olmadın mı=?
  • ben celeron 1,7 512 ram 64 mb gf4 mx400 makinamda oyun oynamakta sıkıntı çekmiyorum, yazmış olduğun sistemle çok rahat oyun oynaman gerekiyor, eğer oyunları rahat oynayamıyorsan bilgisayarında bir problem var demektir,
  • o kadar kişi olur demiş. inanmıyor msun onlara? bak ben de diyorum oynatırrrrr.
  • bütün oyunları full detay oynatmasada işini fazlasıyla görecektir.....
  • yaw kardeş grafik kartın yeter diğerleride idare eder sen raht oyna ..
  • yani 6600gt ekran kartını almya değer dimi
    peki sizin önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı
  • quote:

yani 6600gt ekran kartını almya değer dimi
    peki sizin önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı

yokyok 6600GT de kal bende haftaya almayı düşünüyorum...
  • tamam olur
  • quote:

tamam olur

çok araştırdım benim pc ye herkes 6600 GT iyi gider dedi performance açısındanda süper bişimiş ben kararı mı verdim 6600 GT
  • Yazdığın sisteme 6600GT gibi bir ekran kartı almak bence pek akıllı bir yol olmaz. Zira 533mhz bir anakart agp olacağından ve 8X maksimum bir değer alacağından 200 dolar civarı bir ekran kartını bu sisteme takmak pek akıllıca bir seçöim olmaz.

Unutmamak gereken bir nokta alacağın kart gerçekten orta sınıf yada orta üzeri bir sınıf, diğer sitem bileşenleri ise bu kadar iyi bir parçalar değil, bu kartı alıp para harcayacaksınız ancak piyasa ve teknoloji artık 64bit pci expres gibi bir mimariye doğru gidiyor. Şu andaki ekran kartınız nedir bilemiyorum ama bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.
  • yeni anakart + 6600 gt 2 sene oynarsın sora sistemi değiştir.
  • peki bu anakarta alsam olurmu
    64 bit ne demek ve 8x agp????
  • quote:

peki bu anakarta alsam olurmu

haydaaa sen daha 8 x agp 64 bit ne olduğunu bilmiyormusun o zaman sen hiç uğraşma kararsız kasım gibi sen en iyisi boşver pc yi playstation2 al ....o kadar insan sana cevap veriyor sen halaa alsammı almasammı olur mu olmaz mı yapsammı yapmasammı anlaşılan sen bu işlerde toysun.64 bit 8 x agp ne olduğunu herkes biliyor böyle basit sorularla forumun cılkını çıkarıyorsun ne olduğunu öğrenmek istediğin bir konuda arama motorlarını konuyu yazıp da öğrenebilirsin.araştırmacı ol sen en iyisi pc den anlayan bir arkadaşını yanına al birlikte hareket et ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 10 Aralık 2005, 20:24:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

haydaaa sen daha 8 x agp 64 bit ne olduğunu bilmiyormusun o zaman sen hiç uğraşma kararsız kasım gibi sen en iyisi boşver pc yi playstation2 al ....o kadar insan sana cevap veriyor sen halaa alsammı almasammı olur mu olmaz mı yapsammı yapmasammı anlaşılan sen bu işlerde toysun.64 bit 8 x agp ne olduğunu herkes biliyor böyle basit sorularla forumun cılkını çıkarıyorsun ne olduğunu öğrenmek istediğin bir konuda arama motorlarını konuyu yazıp da öğrenebilirsin.araştırmacı ol sen en iyisi pc den anlayan bir arkadaşını yanına al birlikte hareket et ...

senin çenen akşam akşam bayağı düşmüş.Hatırlatmak istiyorum burası forum soru sorulur ve cevap yazılır.Soru soruyorum cevap yazıyorlar buna binaen sen ne cevap yazıyorsun nede başka birşey......toy toy kardeşim sen biliyorsun yaa buda yeterli

• arkadaşım 533 mhz fsb ile oyun oynanmasa biz athlon sahipleri ne yapcaktık 333 mhzlik fsb mizle? üstelik amd oyunlarda daha iyidir, sen kasma o fsb zaten 4le çarpılıp ortaya çıkıyor intel işlemcilerde tamamen sanal, sadece mantıken o değerler ortaya çıkıyor sen boşver oyununu oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

aman yavaş

• adam ne yazdığını bilmiyor yaaa.burası forum sorumu sorar cevap vermekisteyen arkadaşlardan cevabımı alırım bu kadar kolay dimi ama...Birde bilmemek ayıp deil öğrenememek ve belipde öğretememek ayıp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.