Şimdi Ara

bu sistem upgrade edilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. aşağıdaki sistemim ile en düşük ayarda "assasins creed unity" oynamaya çalıştığımda 14-21 fps arası sonuç alıyorum. (çözünürlük:1680x1050)

Sorum şudur: bu oyunu düşük kalitede "takılmadan" oynayabilmek için aşağıdaki sistemde bazı değişiklikler yapmak beni kurtarır mı (kurtarır ise; neyi neyle değiştirmeliyim), veya illa ki sistemi baştan mı toplamak gerekir.
    bütçem kısıtlı bu sebeple olabildiğince az harcamak isterim. (mesela sadece rami yükselt kurtarır derseniz başka bir şey almayacağım) Bilgili arkadaşların tavsiyesini rica ederim.

MSI 870A-G54 AM3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0)
    AMD Phenom II X4 925 2.8GZ 8MB
    KINGSTON 4GB (2*2) DDR3 1333MHZ
    SAPPHIRE Radeon HD5850 Toxic 1GB
    SAMSUNG Spinpoint (HD502HJ) 500GB
    LG GH22NS50 22X DVD-RW SATA
    AEROCOOL VS-9 KASA + 600W HighPower PSU
    SUNBEAM Core-Contact Freezer
    TX (TXCCF12BK), 12 Cm Sessiz KASA FANI
    22" lcd

• quote:

Orijinalden alıntı: RHM

Merhabalar. aşağıdaki sistemim ile en düşük ayarda "assasins creed unity" oynamaya çalıştığımda 14-21 fps arası sonuç alıyorum. (çözünürlük:1680x1050)

Sorum şudur: bu oyunu düşük kalitede "takılmadan" oynayabilmek için aşağıdaki sistemde bazı değişiklikler yapmak beni kurtarır mı (kurtarır ise; neyi neyle değiştirmeliyim), veya illa ki sistemi baştan mı toplamak gerekir.
    bütçem kısıtlı bu sebeple olabildiğince az harcamak isterim. (mesela sadece rami yükselt kurtarır derseniz başka bir şey almayacağım) Bilgili arkadaşların tavsiyesini rica ederim.

22" lcd

İşlemci ve ekran kartını ocla.

unityi öttürürsün.

• Oyun sorunlu olduğu için yeni bir pc toplasan memnun olmasın ekran kartı ve rem takviyesi ile biraz daha iyi olabilir .tam bir cevap veremiyorum kusurabakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok overclock hiç denemedim ama onu bir araştırayım
    ram i de 8 yaparsam faydası olacak sanırım
    teşekkür ederim sevecen69 ve asig
  • Bulabilirseniz işlemci olarak Phenom II X6 1090t önerebilirim.
  • oğuz*han kullanıcısına yanıt
    internette satan biryer bulamadım. birkaç bilgisayarcıya daha sorucam hocam teşekkürler.
  • RHM R kullanıcısına yanıt
    Biraz zor bulunur, Phenom II serisinin üst düzey işlemcilerindendir.
  • en iyi fiyat/performans için bu sisteme hangi ekran kartı takılabilir?
    (not: işlemci bulamadım. ram 8 e çıkarılacak)
    İşlemci okadar da kötü değil ikibci elde 200 tl civarına hd 7850 ekran kartları var 128 gb ssd ve 4 gb ram ile gayet performanslı bir sistem haline gelebilir
  • duru kırtasiye D kullanıcısına yanıt
    -ekran kartında en mantıklısı bu mudur hocam. power 600 watt olduğu için r9 290x gibi bi kart alıp taksam mesela, tam performans vermez mi, boşuna mı para vermiş olurum,
    -bir de ssd nin bana bu sistemde ne açıdan faydası olur (sadece oyun için kullanıyorum),
    teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
    En mantıklısı demeyelim de en fiyat performans olanı diyelim gerçek 600 wat psu 290x için limitlerde gezer ama sorun sadece PSU değil işlemci sıkıntı olur 290x ekran kartın olur kasanda ama ekrana gelen fps x4 920 işlemcinin performansı kadar olur yani 270x yada 280 taksanda alacağın performans değişmez hatta 7850 den bile oyundan oyuna değişmekle birlikte benzer performans alırsın ssd ise hız demektir hocam hızlı açılır hızlı kapanır oyunlar hızlı yüklenir vs vs
  • Bende ekran kartını kötü bişey felan bekliyorum HD5850 bi oyunu en düşük ayarlarda oynatamayacak bi kart değil bu nasıl bir oyun hiç oynamadım ama kesinlikle problemli.
  • duru kırtasiye D kullanıcısına yanıt
    gayet açıklıyıcı olmuş hocam teşekkür ederim
  • evet bende watch dogs haricinde hiçbir oyunda bu kadar yavaşlama görmemiştim. hatta o bile daha akıcıydı.
  • quote:

Merhabalar. aşağıdaki sistemim ile en düşük ayarda "assasins creed unity" oynamaya çalıştığımda 14-21 fps arası sonuç alıyorum. (çözünürlük:1680x1050)

22" lcd

Butcene gore r9 270x veya r9 280 alabilirsin sistemin uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• + 2 gb (1333) ram taktım ve anlık donma durumları bitti.
    anakartın otomatik oc özelliği ile işlemciyi 3.300 e çıkardım (manuelde 3.600 ü de gördüm ama oc de acemi olduğum için otomatikte bıraktım) yine anakart ram e de bir miktar oc yaptı.

bu şekilde fps çok yükselmese de anlık donmalar bittiği için oynanabilir hale geldi.
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    hocam özellikle işlemci sebebiyle bi noktadan sonra tam performans vermez yorumu gelmişti yukarıdaki yorumlarda görebilirsiniz. yani bu işlemci ve donanım ile yazdığınız kartlar darboğaz yapmaz diyorsunuz değil mi
  • öncelikle ekran kartı alıyorsan en fazla r9 280x veya gtx 770 alabilirsin. kaynak

şimdi işlemciye intel önericem ama kartın amd destekliyor. işlemciye fx 6300 veya 8350 alabilirsin

ekran kartına r9 270x alabilirsin.

ramide 8 gb tek modül alabilirsin.
  • hocam ilginize teşekkür ederim. yalnız anakart am3. yani yazdığınız işlemcileri takamam diye biliyorum.
    yazışmalardan anladığım kadarıyla benim takabileceğim işlemci: x6 1090t. o da piyasada yok.
    bu durumda yazdığınız ekran kartlarını (r9 280x veya r9 270x) bu işlemci ve donanım ile darboğaz yapmadan kullanabilir miyim
  • quote:

hocam özellikle işlemci sebebiyle bi noktadan sonra tam performans vermez yorumu gelmişti yukarıdaki yorumlarda görebilirsiniz. yani bu işlemci ve donanım ile yazdığınız kartlar darboğaz yapmaz diyorsunuz değil mi

Yok bir sikinti yasamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.