Ne amaçlı alacaksınız bu sistemi oyun için mi yoksa iş amaçlı mı?
Yanlış olan bir nokta var oda Ram i 2x2 değil 3x2 veya 3x1 almanız lazım, x58 anakartlar dual değil triple çalışırlar.
yine pardon.ilk işlemci uyumluymus.ilkini alacagım:S
çok amaclı bi pc olacak.hem blu-ray filmlerimi izleyebilecegim hem çizim hemdeoyun oynayabileceğim bir pc.benim takıldıgım nokta su.anakart 2200 mhzramdesteklior.2000mhz alsamdestekler mi acaba.bide 750w bi psu alacagım bunların yanı sıra
Fazla gereksiz yere paranı harcama derim. i7 930'dan sonrası ve X58 ud5 ten sonrası gereksiz bana göre. Senin alacağın sistem ile benim önerdiğim arasında fiyat olarak cok ama performans olarak hic fark yok... ddr3 2200mhz ramlere takma bence fazla sana ek bir performans getirmez ancak extreme overclocker isen yararını görürsün.
Fazla gereksiz yere paranı harcama derim. i7 930'dan sonrası ve X58 ud5 ten sonrası gereksiz bana göre. Senin alacağın sistem ile benim önerdiğim arasında fiyat olarak cok ama performans olarak hic fark yok... ddr3 2200mhz ramlere takma bence fazla sana ek bir performans getirmez ancak extreme overclocker isen yararını görürsün.
Aynen katılıyorum
Gayet güzel bir sistem olmuş...
zaten su an elimde quad q6600 2.4 (3.0 with o.c) islemci ve gigabyte p45 chip setli anakartım ve ddr2 1066 mhz kingston ramlerim var.bunları satıp daha iy ibir sistem almak istiorum.yazdıgınız işlemci ve ramle arasında cok bi fiyat farkı var mıdır?bide benim yazdıklarım uyumlu mudur birbirleri ile?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme