Şimdi Ara

Bu sistem uygun mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rinoard

Aslında online mmo-rpg'ler daha çok ilgimi çekiyor ancak kaliteden de ödün vermek istemiyorum :) Ayrıca yukarıda ki arkadaşta o parçaların ucuz olmasının sebebinin iade ürün olmasından kaynaklandığını söyleyerek kafamı karıştırdı. Bu durumda Vatana geri dönüş mü yapmak zorunda kalacağım. Bu site güvenilirdir diyebileceğimiz bir yer yok mu :)

Hocam bende sizinle aynı durumdayım 2500 Tl civarlarına bir masaüstü toparlamak istiyorum. Benim açtığım konudada bir çok arkadaş kendi ayarladıkları toplama masaüstlerini yazdılar fakat gelen fikir çoğaldıkça benimde aklım karıştı :) . Siteye gelirsek sinerji diye bir site var genelde burdan almamı tavsiye ettirler sizin konuyu takipteyim bakalım yardımcı olacak arkadaşlar çıkacakmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Orci1

kimseyle bir sorunum yok, yalnız bu forumda çoluk çocuk çok. mesaj sayısı yüksek kullanıcılara resmen tapıyorlar =)

neyse gelelim sadede,
    bimex - vatan - gold size hangisi uyuyorsa ayak üstü almanız sizin açınızdan iyi olacaktır.
    dediğim gibi forumda dolandırılan çocuklar mevcut. sadece xxxbiyotik yada xxxenerji gibi siteler değil. hepsinden sıkıntı çekmiş arkadaşlar mevcut.
    internetten sanal market tarzı siteleri tavsiye edipte milletin dolandırılmasına göz yuman forum kullanıcılarına forumda yaşama hakkı tanımıyorum =)

ucuza almak istiyorsanız dediğim gibi bekleyin.
    ve sizin yararınıza olacağı için ayak üstü, görerek alabileceğiniz teknoloji marketlerini tercih edin.

Güzel kardeşim, benim de kimseyle bir derdim yok.. çoluk çocuk lafını da sana iade etmem gerekiyor.. 40 yaşındayım.. 30 yıldır bilgisayar kullanıyorum.. bütün sistemlerimi kendim topladım her şeyiyle.. mesaj sayım da çok yüksek değil.. 10 senedir bu forumdayım, o kadar mesajı da senin gibi boş muhabbetlerle yapmadım ben.. her sitede problem çıkabilir.. bunlar beni çok bağlamaz.. ayrıca ben de hepsiburada.com ve sinerji'den sıfır sıkıntı ile çok sayıda ürünü kargoyla satın aldım.. Ayak üstü marketler tam soyguncu olduğu için, asıl sen milleti dolandırılmaya teşvik ediyorsun maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Orci1

kimseyle bir sorunum yok, yalnız bu forumda çoluk çocuk çok. mesaj sayısı yüksek kullanıcılara resmen tapıyorlar =)

neyse gelelim sadede,
    bimex - vatan - gold size hangisi uyuyorsa ayak üstü almanız sizin açınızdan iyi olacaktır.
    dediğim gibi forumda dolandırılan çocuklar mevcut. sadece xxxbiyotik yada xxxenerji gibi siteler değil. hepsinden sıkıntı çekmiş arkadaşlar mevcut.
    internetten sanal market tarzı siteleri tavsiye edipte milletin dolandırılmasına göz yuman forum kullanıcılarına forumda yaşama hakkı tanımıyorum =)

ucuza almak istiyorsanız dediğim gibi bekleyin.
    ve sizin yararınıza olacağı için ayak üstü, görerek alabileceğiniz teknoloji marketlerini tercih edin.

Güzel kardeşim, benim de kimseyle bir derdim yok.. çoluk çocuk lafını da sana iade etmem gerekiyor.. 40 yaşındayım.. 30 yıldır bilgisayar kullanıyorum.. bütün sistemlerimi kendim topladım her şeyiyle.. mesaj sayım da çok yüksek değil.. 10 senedir bu forumdayım, o kadar mesajı da senin gibi boş muhabbetlerle yapmadım ben.. her sitede problem çıkabilir.. bunlar beni çok bağlamaz.. ayrıca ben de hepsiburada.com ve sinerji'den sıfır sıkıntı ile çok sayıda ürünü kargoyla satın aldım.. Ayak üstü marketler tam soyguncu olduğu için, asıl sen milleti dolandırılmaya teşvik ediyorsun maalesef..

40 yaşında olman birşey değiştirmez. çoluk çocuk lafını sana yazmadım. senin gibi mesaj sayısı yüksek olan kullanıcıların her söylediği sözü yerine getiren çoluk çocuklara yazdım. ama üstüne alınıp kendine böyle bir misyon edindiysen çoluk çocuksundur.

ayrıca gelelim senin verdiğin tavsiyelere.
    foruma yeni üye olmuş, hiçbir şeyden anlamayan kullanıcılara sakın ha SAKIN! güvenmediğiniz ya da başka bir arkadaşın sıkıntı çektiği sanal alışveriş sitelerinden bahsetmeyin. söz etmeyin! ayrıca böyle bir algı oluşturmayın.

(vatan gibi yerlere laf edemezsin. en azından iadeye gitmiş ürünleri, fiyatını düşürüp sıfır diye satmıyorlar burada sadece sen milleti dolandırılmaya teşvik ediyorsun.)

senin 30 yıldır bilgisayar kullanmanın hiçbir önemi yok. sen 30 yıldır bende 17 yıldır kullanıyorum.
    yeni ekran kartları çıkmışken eskilerinin fiyatı düşecekken adama gidip, eski cw sorunu veya başka sorunlar çıkan eski ekran kartlı sistemleri önermen de HİÇ AKIL KÂRI değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.