Toplamak istediğim sistem aşağıdaki gibi ama size bir kaç sorum olacak.
Anakart: Asus P5N32-E SLI PLUS 650i 1333Mhz (Türkiyede bulamadım o yüzden Hollandadan getirtcem.) İşlemci: Intel C2Quad Q6600 2.4Ghz 1066Mhz 8MB 64Bit 775p Ekran Kartı: 2* Zotac VGA 8800 GT AMP! 512MB 256Bit GDDR3 SLI 16x Ram: OCZ 4*1 GB 800Mhz Nvidia SLI Ready DDR2 HD: Samsung 320 GB 16mb 7200rpm Kasa da kararsızım 1-) Xclio A380 , 2-) Lian li PC-007 PSU: OCZ GAMEXSTREAM 700W SLI POWER SUPPLY FRISBY CR525U 5.25 ÇOK FONKSİ. KART OKUYUCU
Sorularıma gelecek olursak:
1-) Bu sistem de xp mi, vista mı daha iyi performans verir? Uzun süredir xp kullanıyorum ve vistaya geçmeyi düşünmüyorum ama alacağım performans kararımı değiştirebilir. 2-) Bu kasalardan hangisini seçmeliyim, forumda araştırdım, kasalar hakkında çok güzel bir konu açılmış ama bu iki kasa arasında kararsız kaldım.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Vista fiyasko bir işletim sistemidir
Xp kullan
Kasalarda da Lian Li derim
sistemine vista olur ama bnce xp kullan.kasa olarak lian liyi bilmiom ama görünüşe göre sade ve güzel.ama xclio bnce alınmaz.
Kasa olarak Lian Li Tavsiye ederim kullanıyorum f/p ürünü zaten forumdada konuları var Lian Li 4Ever
teşekkür ederim arkadaşlar kasa olarak lian li, işletim sistemi olarak da xp o zaman, zaten alışmışım bende vista ya geçmek istemem sadece performansı konusunda endişeliydim.
sürücüler destekliyor Xp 64 bit dene derim
quote:
Orjinalden alıntı: wrhost
sürücüler destekliyor Xp 64 bit dene derim
teşekkür ederim.
Harddisk i Seagate 250 GB 410AS almanı tavsiye ederim.. Kasa olarak Lian Li .. İşletim sistemi bence Vista kullan... Beğenmeyenler kadar beğenenlerde var.. Ben 32 bit Ultimate kullanıyorum , ilk zamanlar sorunlar yaşadım ama şimdi memnunum .. Biraz fazla bellek kullanıyor ama 4GB da sorun olmaz zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR
Harddisk i Seagate 250 GB 410AS almanı tavsiye ederim.. Kasa olarak Lian Li .. İşletim sistemi bence Vista kullan... Beğenmeyenler kadar beğenenlerde var.. Ben 32 bit Ultimate kullanıyorum , ilk zamanlar sorunlar yaşadım ama şimdi memnunum .. Biraz fazla bellek kullanıyor ama 4GB da sorun olmaz zaten...
Harddiski 2 gün önce almıştım:) uzun süredir xp kullandığımdan alışkanlık yaptı, vista ve xp arasında çok fazla performans farkı yoksa bu sistemde, xp de kalmayı tercih ederim şahsen:) tavsiyen için teşekkürler.
xp+lianli
benim gibi hem xp hemde vista kullan ben vistayı %90 oranında daha fazla kullanıyorum cünkü daha hızlı xp den güncellemeleri yaparsan cok daha iyi oluyo vista dx 10 u görmek için kurdum bi dahada silmedim bence sende hdd yi seagate ...410as serisinden 2 tane al ve hem xp hemde vista kullan
DX10 kullanmayacak mısın yani? Mecburen Vista üstelik sistem vistayı çok rahat kullanacağına göre performans sorunu yaşamayacaksın zaten
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
DX10 kullanmayacak mısın yani? Mecburen Vista üstelik sistem vistayı çok rahat kullanacağına göre performans sorunu yaşamayacaksın zaten
aaa! ben dx10 olayını hepten unutmuşum ya o zaman mecburen vistaya geçicem :) zamanla alışırım artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme