Şimdi Ara

Bu sistemde XP mi Vista mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toplamak istediğim sistem aşağıdaki gibi ama size bir kaç sorum olacak.

Anakart: Asus P5N32-E SLI PLUS 650i 1333Mhz (Türkiyede bulamadım o yüzden Hollandadan getirtcem.)
    İşlemci: Intel C2Quad Q6600 2.4Ghz 1066Mhz 8MB 64Bit 775p
    Ekran Kartı: 2* Zotac VGA 8800 GT AMP! 512MB 256Bit GDDR3 SLI 16x
    Ram: OCZ 4*1 GB 800Mhz Nvidia SLI Ready DDR2
    HD: Samsung 320 GB 16mb 7200rpm
    Kasa da kararsızım 1-) Xclio A380 , 2-) Lian li PC-007
    PSU: OCZ GAMEXSTREAM 700W SLI POWER SUPPLY
    FRISBY CR525U 5.25 ÇOK FONKSİ. KART OKUYUCU

Sorularıma gelecek olursak:

1-) Bu sistem de xp mi, vista mı daha iyi performans verir? Uzun süredir xp kullanıyorum ve vistaya geçmeyi düşünmüyorum ama alacağım performans kararımı değiştirebilir.
    2-) Bu kasalardan hangisini seçmeliyim, forumda araştırdım, kasalar hakkında çok güzel bir konu açılmış ama bu iki kasa arasında kararsız kaldım.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

• Vista fiyasko bir işletim sistemidir

Xp kullan

Kasalarda da Lian Li derim
  • sistemine vista olur ama bnce xp kullan.kasa olarak lian liyi bilmiom ama görünüşe göre sade ve güzel.ama xclio bnce alınmaz.
  • Kasa olarak Lian Li Tavsiye ederim kullanıyorum f/p ürünü zaten forumdada konuları var Lian Li 4Ever
  • teşekkür ederim arkadaşlar kasa olarak lian li, işletim sistemi olarak da xp o zaman, zaten alışmışım bende vista ya geçmek istemem sadece performansı konusunda endişeliydim.
  • sürücüler destekliyor Xp 64 bit dene derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrhost

sürücüler destekliyor Xp 64 bit dene derim

teşekkür ederim.
  • Harddisk i Seagate 250 GB 410AS almanı tavsiye ederim.. Kasa olarak Lian Li .. İşletim sistemi bence Vista kullan... Beğenmeyenler kadar beğenenlerde var.. Ben 32 bit Ultimate kullanıyorum , ilk zamanlar sorunlar yaşadım ama şimdi memnunum .. Biraz fazla bellek kullanıyor ama 4GB da sorun olmaz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Harddisk i Seagate 250 GB 410AS almanı tavsiye ederim.. Kasa olarak Lian Li .. İşletim sistemi bence Vista kullan... Beğenmeyenler kadar beğenenlerde var.. Ben 32 bit Ultimate kullanıyorum , ilk zamanlar sorunlar yaşadım ama şimdi memnunum .. Biraz fazla bellek kullanıyor ama 4GB da sorun olmaz zaten...

Harddiski 2 gün önce almıştım:) uzun süredir xp kullandığımdan alışkanlık yaptı, vista ve xp arasında çok fazla performans farkı yoksa bu sistemde, xp de kalmayı tercih ederim şahsen:) tavsiyen için teşekkürler.
  • xp+lianli
  • benim gibi hem xp hemde vista kullan ben vistayı %90 oranında daha fazla kullanıyorum cünkü daha hızlı xp den güncellemeleri yaparsan cok daha iyi oluyo vista dx 10 u görmek için kurdum bi dahada silmedim bence sende hdd yi seagate ...410as serisinden 2 tane al ve hem xp hemde vista kullan
  • DX10 kullanmayacak mısın yani? Mecburen Vista üstelik sistem vistayı çok rahat kullanacağına göre performans sorunu yaşamayacaksın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

DX10 kullanmayacak mısın yani? Mecburen Vista üstelik sistem vistayı çok rahat kullanacağına göre performans sorunu yaşamayacaksın zaten

aaa! ben dx10 olayını hepten unutmuşum ya o zaman mecburen vistaya geçicem :) zamanla alışırım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.