Şimdi Ara

bu sistemden istediğim verimi alamıyorum yardım ltf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anakartı ve işlemciyi garantiye gönderdim hiç birinde sorun yok diye geri gönderdiler aslında ben şöyle bir kanıya vardım ne işlemci nede anakart söylenilen ve teslerde yapılan yorumların hiç birini hak etmiyorlar ben daha önce imzamdaki sistemi kullanıyordum 2 sene tık yoktu bir gün kasanın içini acmadım ben bu güne kadar hep amd kullandım ama hep invidia ekran kartı cok memnundum amd eskiden cok ısınıyor diye kimse almıyordu taki 938-939/940 pin işlemcileri cıkarınca ısı işni halleti dedik amde bulduzer işlemciler cıkardı ısınma işine geri döndü bence tam bir fiyasko şikayetlerin yüzde doksanı fx serisi işlemcilerde arkadaşlar yorumlarınız için çok tşk
  • toplama bilgisayarlardan verim alan görmedim hep bir uyumsuzluk bir sorun var. Demek ki mühendisler boşuna okumuyor...Fabrikalarda bilirdi aslında mühendis çalıştırmayıp masraf etmemeyi toplar toplar satardı ama is oyle değil arkadaşlar en kucuk voltajlar dalgalanmalar buyuk pahalı sorunlar acıyor...
  • bu parcalarıda üretenlerde mühendsiler yeni bir işlemci üretidiği zaman hemen anakart firmaları ve mühendisleri işlemciye uyumlu bir anakart üretip uyumlu hale getirip daha fazla perfonmas alınmasınıı sağlıyorlar ve donanım haberdeki test videoların islemişsinizdir hep onlarda toplama yapıp ürünleri test ediyorlar bizde tesleri baza alarak topluyoruz
  • İnan ben hic sevmiyorum zaten memnun olanda memnunum yazmaz genelde sorun olanları gordugum için sevemedim birde mobilim devamlı gezerim o yüzden yanımda olsun isterim..
  • aslında bence kardeş siz fazla uğraşıp zaman kaybı olmasını istemiyorsunuz bizim gibi toplama bilgisayarlar toplayan arkadaşlarda sürekli yeni cıkan teknolojiyi takip edip onun nimetlerinde faydalanmak ister işte işin aslında keyifli yanıda burda tabi bu bana göre

ben forumda sorunumu dile getirdiğim zaman bendeki pc bileşenlerinin ısınma ve donma kapanma gibi sorunlarında olacğını dile getiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.