vatanda bulabildim cm yi diğerleri ne vatanda ne bimekste yok.. Viper ve shark ı teknobiyotikten aldım..
quote:
Orjinalden alıntı : stealth213
Ama yeni taktığım 140mm shark ı en düşük devirden başka hızda kullanamıyorum acayip sesli
Resimdeki kırmızı işaretli 12v - 7v düşürücüyü kullanacaksın, o zaman 14,5 db çalışacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
quote:
Orjinalden alıntı : stealth213
Ama yeni taktığım 140mm shark ı en düşük devirden başka hızda kullanamıyorum acayip sesli
Resimdeki kırmızı işaretli 12v - 7v düşürücüyü kullanacaksın, o zaman 14,5 db çalışacak.
Xpredatorun kendi fan kontrolcüsünü kullanıyorum zaten düşürmüştüm baya.. Ancak iyi oldu bu aparatı hatırlatmanız artık 7-0v arası değiştirebiliyorum diğer fanlar daha güçlü çalışabiliyor.. Hepsini tek düğmeden kontrol etmek biraz zor oluyor yakında bir fan kontrolcü almak şart
200mm hocam o bana olmaz ya :D koca vatanda 120mm olarak sessiz ve ledli 1 tane fan yokmu sımdı :D
ben sahsen xılenceyı tavsıye ederım donusturucu derdı yok hıc yoktansa 3 pın 4 pın tek kablo uzerınde...bıde o donusturuculerın ucları cok hassas oluyo cıktımı tekrar yanlıslık yapıpta takarsan kısa devre yaptırma ıhtımalıde war.Garanti iş olan molex kabloya ıhtıyac duyulmayan fandır bence
adamın ısı değerleri nedir ? gerek varmı yokmu ? bilen varmı ?
kardeş ucuz yollu bir fan al tak 2 tane taksan yeterde artar bile 5 liralık fanlar avr onlardan 2 tane al tak.
benim anakartımda P5G41T-M LX de kardeş ben onboard ekran kartını kullanıyorum bilgisayara 2 fan takınca anakarttan hiç ses çıkmıyor 1 fan takınca anakart çok fena sesler çıkarıyor acaba onboard ekran kartı ısınıyordamı o ses çıkıyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme