Şimdi Ara

Bu sisteme 200-300 ytl arası bir ekran kartı tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemime iyi bir ekran kartı ilave etmek istiyorum ne zmandır piyasayı takip etmiyorum ama yeni çıkan grafikleri yüksek oyunları(crysis,assassin's creed) gibi oyunları yuksek detayda oynayabileceğim bi kart olmasını istiyorum.Sizin bu konudaki bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.

Sistemim,
    işlemci intel p4 3.0 2mb cache
    ram 1 gb ddr2 533 mhz (bu aralar 1 gb ram ilave etmeyi düşünüyorum)
    anakart intel D945PLrn pci exp.x16 destekli ddr2
    psu asus TA250 kasamda 300w
    hardisc 160 gb samsung sata
    şu anda asus'un ati x1300 pro ea kartını kullanıyorum
    şimdiden teşekkür ederim,yardımcı olursanız çok sevinicem.

• öncelikle o sisteme alınacak 200-300 liralık ekran kartı tam verimle çalışmayacaktır. İşlemciniz yeni oyunlar için pek güçlü değil çünkü. ayrıca dediğiniz oyunları yüksek detayda oynamak için o bilgisayara 200-300 ytl'den fazla yatırım lazım. kökten anakart, işlemci, ram değişimi gibi.

200-300 liralık sadece ekran kartı alsanız 300 wattlık psu'yu da kaliteli birşeyle değiştirmeniz gerekecek ve bu da ekstra masraf demek

O fiyat ve bilgisayar için ati'nin 4670'ini öneririm. belki psu değiştirmenize de gerek kalmaz bu şekilde. ama crysis'i falan son ayarlarda oynamayı beklemeyin

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-4670-512mb-128bit-gddr3-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11138-00-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52261

• verdiiniz bilgiler için cok teşekkür ederim peki bu kartı almam x1300 proyu çıkarmama değermi yoksa fazla bi fark olmaz yaptıın masrafa gerek yok ilerde daha köklü bi değişiklik yaparsn gibi bi sonucta çıkabilirmi?
  • Ekonomik durumunuzu bilemeyecem ama 1-2 ay sonra tüm sistemi yenileyecem derseniz dediğim kartı almayın, yerine daha iyisini bulursunuz. ama bu tarz bir upgrade yapmanıza daha uzun zaman varsa alın gitsin diyebilirim. Özellikle psu konusunda sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorum bu kartla. ekstra masraf derdinden kurtulacaksınız, ama ileride toptan bir değişiklik yaparsanız o masraftan kaçışınız yok. 100 ytl'lik bir harcama demek. Bunu dikkate alın.

x1300 pro göre de kendini farkettirir, evet
    http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-cards,1805-6.html
    seviye olarak 3850 ayarında bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 10 Ekim 2008; 4:21:05 >

• o kart la birlikte 1 gb ram alsam nasıl olur? işlemcinin gücü yetermi bunları kaldırmaya
  • Valla öyle iki oyundan bahsetmişsiniz ki bu dediğiniz oyunlarda 1000-1500 ytl'lik sistemler dahi en yüksek detayda zorlanabiliyor :D

kaldırmaktan kastınız, oyunu çalıştırıp düşük çözünürlüklerde(1024*768-800*600) ve orta ayarlarda akıcı bir oyun sağlamasıysa, evet yapabilir diye tahmin ediyorum.
  • cvp için teşekkür ederim ama sadece oyun için deilde benim sistemimde ati 4670 + 2 gb ddr2 olsa intel p4 3.00 bu parçaları ne derece verimli yapabilirim yoksa çok sırıtırmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.