şimdi arkadaşlar ekran kartı bölümünde belki görmüşsünüzdür. bu sistemde oyunlarda belli aralıklarla 15 sn düzgün 15 sn takılarak çalışıyor. çoğu arkadaş güç kaynaklı diyor bana öyle gelmedi, format, güncelleme vs... herşeyi denedim. ama düzelmedi. donanım sebepli olduğunu düşünmüyorum ama yapacak bir şey kalmadı galiba. ne düşünüyorsunuz? bakın düzenli olarak takılması çok ilginç ve her oyunda karşıma çıkıyor. crysis ten totaw war 1 e kadar!!!
ama siz bize güvenmiyorsunuz ki... güç kaynağı yetersiz bir amd nin dual core yamasını yükleyin iki
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
ama siz bize güvenmiyorsunuz ki... güç kaynağı yetersiz bir amd nin dual core yamasını yükleyin iki
hocam ne demek güvenmemek :) güvenmesem buraya üye olup soru sormam :) sadece fikrimi beyan ettim dediğim gibi güç kaynağını deneyeceğim, olmazsa ne yapabilirim orda takılıyorum.
OErdem üstadıma güven bence,ayrıca eğer boşu boşuna olmasın gibi kaygın varsa bir arkadaşından güç kaynağını al 450-500 watt civarı gerçek dene ondan sonra kararını ver
O sisteme o psu kesinlikle yetmez,hele ki Asus yeni psular tek kelimeyle fıs...Bomboş içi aletlerin nasıl bu kadar kalitesiz olabiliyor Asus anlamış değilim.
Size tavsiyem temiz bi 500W cihazdan yana olacak,fiyat performans olarak da FSPyi tek geçerim.