Şimdi Ara

bu sisteme 5770 olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi forumlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum sistemim eski o yüzden uygun olmayan birşey almak istemem ve sizlere danışmak istedim. sistemim :

amd 64 3200+
    asus a8n sli deluxe
    twinmos 2*512mb dual channel ddr400
    leadtech 6600
    aopen h600b 400watt kasa-psu
    aoc e2243 fullhd monitör

bu sisteme alınabilecek en uygun ve performanslı kart hangisi olabilir hd5770 düşünüyorum ama çok fazla bilgim yok herkese teşekkür ederim

• 280liraya 5850 Extrem alabilirsin 5770 ile arasında 60-70lira fark var ama performans olarak çok daha üstündür.

tam verim alamazsın ama almışken iyisini al..

sistemini yenilemek istediğin zaman ilk güç kaynağından başla sonra işlemci-anakart-ram üçlüsünü değiştir.

iyi forumlar
  • teşekkür ederim onuda alabilecekler listeme ekleyeyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname23

arkadaşlar herkese iyi forumlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum sistemim eski o yüzden uygun olmayan birşey almak istemem ve sizlere danışmak istedim. sistemim :

amd 64 3200+
    asus a8n sli deluxe
    twinmos 2*512mb dual channel ddr400
    leadtech 6600
    aopen h600b 400watt kasa-psu
    aoc e2243 fullhd monitör

bu sisteme alınabilecek en uygun ve performanslı kart hangisi olabilir hd5770 düşünüyorum ama çok fazla bilgim yok herkese teşekkür ederim

5750 den fazlası darboğaz
  • bide şuna açıklık getirelim şuna kadar darboğaz diye bişey yoktur her ekran kartına aynı derecede darboğaz yapar bu darboğazı çok yanlış algılıyorsunuz.

insanlar 5750'de alsam 30fps alcam 5850'de alsam 30fps alacam diye düşünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 19 Mayıs 2011; 14:18:29 >
  • İşlemci,ram,anakart üçlüsünü değiştirmen daha iyi olur, ekran kartından verim alamazsın masraf yapma bunun için, daha sonra psu'na göre 2.el güzel bir kart alırsın.

Şuan almak istiyorum dersen de HD5750 düşünebilirsin.
  • yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, sistemime 5770 veya 5850 alırsam güncel oyunları hangi çözünürlüklerde akıcı oynayabilirim
  • oyuna göre değişr her oyunda aynı olmaz ama orta seviyede rahat oynatır
  • bu iki ekran kartında herhangi birini alsan bile diğer bileşen iyi olmadığından asıl performansını vermeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

bide şuna açıklık getirelim şuna kadar darboğaz diye bişey yoktur her ekran kartına aynı derecede darboğaz yapar bu darboğazı çok yanlış algılıyorsunuz.

insanlar 5750'de alsam 30fps alcam 5850'de alsam 30fps alacam diye düşünüyor..

hmmm 8800gt ile q6600 2.4 de 62 fps alıyordum işlemciyi 3.0 a çektiğimde gene 62-63 idi fps.Ama gtx260 a geçtiğimde işlemci 2.4 iken 62 fps alıyordum 3.0 çektiğimde sabit 75 fps ile oynamaya başladım bu ne peki
  • arkadaşlar bugün birşeyi fark ettim düşündüğüm ekran kartları çift slot olduğundan sanırım benim anakartın çipset fanı kartı takmama engel olacak gibi fikri olan varmı bu konuda ne yapabilirim ana kart asus a8 n sli deluxe
  • eğer fan, resimdeki göründüğüden yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum.
  • orjinal fanı sesli olduğundan başka bir fanla değiştirmiştim orjinal fandan dahada yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.