Şimdi Ara

Bu sisteme anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3000 liralık bir kasa topladım sadece anakarttan şüpheliyim, önerebiliceğiniz bir anakar varmı yoksa sistem güzel olmuş almı dersiniz
     Bu sisteme anakart

• hocam seçtiğiniz anakart güzel bir anakart.ama bence işlemciyi i5-4590 alıp anakartı h81-gamer veya asus h97m-plus tercih edin.ekran kartını r9 280 veya 280x alırsanız daha iyi olur
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    değiştirdim dediğin gibi,birde kasamı silencio ile değiştirdim resimdekinden artı olarak cooler master ın 700w psu su var
     Bu sisteme anakart
  • embar22 E kullanıcısına yanıt
    hocam sistem güzel olmuş fakat o ssd sorunludur.ben dahil forumda çok sıkıntı yaşayan oldu o ssdden. sorunlu bir ssddir. 2-3 aylık kullanımdan sonra değerlerinde sağlam bir düşüş oluyor. ssd almayı düşünüyorsanız samsung 840 evo.corsair ls veya kingston hyperx 120gb olan modeller arasından tercih yapmanız daha iyi olur
  • Hocam ozaman ssd yi değiştirdim 120gb hyperx aldım yarında sipariş ediyorum sistemi hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embar22 -- 28 Şubat 2015; 15:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: embar22

Hocam ozaman ssd yi değiştirdim 120gb hyperx aldım yarında sipariş ediyorum sistemi hadi hayırlısı

H97 anakarta 432 tl vereceğine, teknik olarak daha fazla özelliğe sahip bir Z97 anakartı 313 tl'ye alabilirsin. Geriye kalan nakiti de işlemci yada ekran kartına ilave edersen daha mantıklı bir seçim olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html?srt=UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.