< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu sisteme bu kadar para verilir mi? 5600x/Asus Dual3070 (2. sayfa)
-
-
hocam sizden ricam kaliteli uygun fiyatlı şu sistem için yetecek bi sıvı soğutucu önerir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Performans olarak tüm testlerde adini sikca duydugumuz, tek isi sogutma sistemleri olan, arctic liquid freezer ii nin kasana sigan modelleri olabilir. Kisisel tercihim mümkünse 280mm lik olurdu, biraz daha performansliydi 240 liktan. Mutlaka arastirmalisin... Ama 240mm de yeterli tabi ki... Ayni zamanda Vrm cevresini de sogutuyor bu sogutucu ki bu gayet iyi bir özellik, arctic e ait bir fikir. Diger yandan almaman gereken modelleri söyleyebilir, coolermaster alma, xigmatek hicbir modelini alma... Benim merak edipte arastirmadigim bir model var, ID Cooling in bir iki modeli var lakin ben kafami toparlayip bir türlü calisamadim. Corsair in da alinir ürünleri var, cok cok kaliteli diyemem lakin is görür... Kendim 2014 de corsair H90 modelini almistim 3 yil sonra arizalandi, aslinda radyatörü oksitlendi ve pompa ses yapmaya basladi, sicakliklar hep 70 C altidir bende... Sonra corsair bana yenisi gönderdi onu da 1,5 yil evvel emekliye ayirdim cünkü yine pompa ses yapmaya basladi yahut sivi eksildi bilemiyorum, bir sorun vardi. Suan hava sogutmalar favorim :) kara düzen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 8 Şubat 2022; 21:6:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
siz sanırım anladığım kadarıyla hava soğutucu kullanıyosunuz:) dediğiniz markayı araştırdım biraz da kasamın alabileceği mmye baktım. eğer kullandığınız hava soğutucu varsa onu da önerebilirsiniz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fsp windale 6 var, scythe mugen var... Bir tane daha siparis verdim gelince söyleyebilirim, zalman cnps20x modeli.. Aslinda geldi lakin tabanda cizikler vardi, iade edip degisim istedim. Cift kule islemci sogutuculari iyidir, bequiet dark rock 4 pro, arctic freezer 50, noctua d15, deepcool assassin iii, zalman cnps20x gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X