Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu Kart Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 kullanıyorum.

Buradaki ekran kartlarından hangisini kullanabilirim/önerirsiniz?

Ayrıca sizin de önermek istediğiniz varsa lütfen ekleyin.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Anakartın Marka Ve Modeli Nedir Bütçeniz ne?
  • İşlemci düşük ve 2 çekirdekli Çok üst seviye hatta orta seviye kartlarda ekran kartı darboğaza girer. Yani limitlenir. Ancak diyelim ki COD gibi yüksek FPS veren oyunlarda yine mesela 6850 gibi bir kartla belli oranda iyi seviyede oynarsınız. fizik motoru ağır olan
    Battlefield Bad COmpnay2 Battlefield 3 ve yine Skyrim Cysris2 Dirt2 dirt3 gibi oyunları düşük seviyede oynarım deseniz bu sefer düşük çözünürlükte yük işlemciye bineceği için ve bu yeni oyunlar 4 çekirdek optimizasyonlu olduğu için sıkıntı olacaktır.

Bir de PSU'yu her zaman belirtin ekran kartı tavsiyesinde. 450-500W aralığında ortalama bir PSU yoksa ek güç girişi olmayan ekran kartları olabilir.....
  • 5750 hadi bilemedin 5770
  • setek01,vallahi çok iyi yazmışsınız lakin pek anlayamadım :).Aslında amacım Skyrim oynamak.Can You Run It'den baktım "Minimum" gereksinimlerde bir tek ekran kartında sorun var. Şuan onboard yani Intelin kendi Graphics Accelerator'ünü kullanıyorum. Gerekirse tümünü Low Quality yapar oynarım.

Bir kaç ss aldım CPU-Z ile;

DRAM Frekansım 400 MHZ ve 2048 MB Ramim var tek slotda.Gerekirse 1GB de alabilirim RAM.

Bu bilgilere göre bir daha yorum yaparsanız çok sevinirim,tekrardan teşekkürler.

• 4gb ram kesinlikle gerekli. Skyrim için onboard olarak birşey söylemem zor. Low ayarlarda denemeniz lazım. 5770 ayarında bir kart ile düşük ayarda olabilir diye düşünüyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 7 Ocak 2012; 16:51:35 >
  • Skyrim onboard GA çalıştırmaz. Pixel shader+vertex shader yetmiyor.O yüzden bu sisteme ekran kartı almak istiyorum.Skyrim 2 gb ram ile de çalışıyor gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.