Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu Monitör ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Askerden yeni döndüm. İndirimdeyken Msi’in G27CQ4 modelindeki monitörünü aldım. Şu an karantinada olduğum için eve dönüp deneme şansım olmadı açıkçası. Şu an evdeki bilgisayarın özellikleri ;

Sapphire RX 580 8 gb nitro ekran kartı

Ryzen 5 2600 işlemci

8 gb 3200 ram

Anakartta asus tuf b450 plus gaming.

Ben oyunları genelde 1080p de oynamaya alışkınım. Monitör 2k. Sistemde herhangi bir güncelleme yapmama gerek var mıdır ? Ekran kartı 1080p full hd bir ekran kartı diye biliyorum. 2k yı kaldırır mı acaba yoksa güncelleme gerekir mi ekran kartın da ? .

Birde şöyle bir durum var . Bilgisayarda 240gb lık ssd var. Sizce 500 gb lık ssd alıp daha çok çeşit oyun kurup oynamayı mı tercih edersiniz yoksa 8 gb daha ram mi eklemeyi ? Ssd ile ram arasında kaldım diyebilirim . Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainrose743 -- 8 Aralık 2020; 22:16:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8+8 dual channel extra performans sağlar oyunlarda daha çok fps alırsınız AMD sistem ile. Eğer bütçeniz cidden kısıtlıysa ve amacınız oyun oynamaksa, öncelikle ram upgrade edin. Ddual channel şart gibi bir şey amd sistemlerde. Zaten 240 ssdniz var, bence Ssd upgrade ikinci öncelik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cor3 -- 8 Aralık 2020; 22:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cor3

8+8 dual channel extra performans sağlar oyunlarda daha çok fps alırsınız AMD sistem ile. Eğer bütçeniz cidden kısıtlıysa ve amacınız oyun oynamaksa, öncelikle ram upgrade edin. Ddual channel şart gibi bir şey amd sistemlerde. Zaten 240 ssdniz var, bence Ssd upgrade ikinci öncelik olsun.

Hocam Ram ekledikten sonra sistem 2k yı açar mı ? Çok zorlanır mı sistem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainrose743

Hocam Ram ekledikten sonra sistem 2k yı açar mı ? Çok zorlanır mı sistem ?

Alıntıları Göster

Rx 580 ne yazık ki 2k için yetersiz bir ekran kartı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.