Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu Psu Yetermi???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Portechine

quote:

Orjinalden alıntı: pul

herkez fsp bluestrom 2 500w olanına muhteşem sessiz diyor. 400w olanıda aynı onun kadar sessizmidir acaba.

evet 400w olanın araştırmalarına bakmak lazım

Elbette ki değil. 400 Watt sıradan bir PSU,tek farkı diğer 300 ve 350'lik modellere göre daha çok güç sağlıyor. 12 cm'lik fan ise sıradan 8cm'liklere göre daha yavaş dönerek sessiz olmalarını sağlıyor.

BlueStormII'de kullanılan malzeme biraz daha uç, sessizlik için özel fan kontrolcüleri vs var.

(edit: cümle bozuk olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselcuks -- 7 Mart 2008; 9:09:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: spysensetr

çizgideki 353 watt dedi extreme power supply calculator 191watt dedi :D hangisi doğru hangisi yanlış anlamadımki bu arada 350watt olanı hiç bi sitede bulamadım :/

Ben 2 ay kadar önce Exa'dan almıştım, tabi elden.

Eksen'de var gözüküyor:
    http://www.eksencomputer.com/index.php?filter_id=310&category_id=91&Itemid=55&option=com_virtuemart&page=shop.browse&orderby=product_cdate&DescOrderBy=DESC&faf=&altff=0&ustff=0&stokf=1

Kısaca Çizgi'dekine göre sana 350 Watt çok rahat yetecektir (şimdiki sisteminde).

• zaten taksam taksam anca 1 ram takarım daha fazla takamam eski sistem kardeşime bırakıcam ileride :) netten alıcam yine her zaman yaptığım gibi allahtan şansım iyi gidiyoda hiç bir parçada sorun yaşamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysensetr -- 6 Mart 2008; 11:46:55 >
  • fsp 350 watt'ı hiç bi yerde bulamıyorum ya neslimi tükendi bunların noldu ya kaç gündür arıyorum
  • bursa inegöl çarşısında fsp 300 watt buldum ve kaçırmadım :) bissürü adam bana ne idüğü belirsiz markalar çıkardı hele bi tanesi vardı siyah bişey 480 watt ilk defa duyuyodum adını o yüzden vazgeçtim şu an pc'nin çalışmadığını sanıyorum inanın o kadar sessiz :)
  • FSP 300 veya FSP 400 ikiside senin sistemini rahat kaldırır..400 alırsan gelecektede donanım güncellemelerinde kafan daha rahat olur...

Hayırlı olsun almıssın PSU'yu güzel seçim güle güle kullanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 10 Mart 2008; 18:10:07 >
  • pc çok eski zaten :) yeni bir donanım ekleyemem eklesem eklesem 1gb ram daha eklerim max 2gb kaldırıo makina zaten :) ondada sorun çıkaracağını sanmıyorum ama psu'mdan acaip memnunum herkese öneririm :)
  • Herkese Sa beyler bende 450 watt FSP power suply var HD 3850 kartla çalıştırıyorum şu an sorun yok sizce olurmu yardım ederseniz sevinirim!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.