Şimdi Ara

Bu sisteme ekran kartı(İnternet cafe)?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi çok sağol, yorduk seni ama napalım:) Kararım 8800 GTS 512 MB
  • Estağfirullah, ne demek.
  • Bir internet cafeye öyle bir sistem gerçekten paranıza yazık.Bari işlemciyi düşük alınız e5200 fazlasıyla yeter.Ayrıca 8800gt veya 4830 alacağınız en yüksek kart olsun internet kafe için.Zaten kafe bilgisayarında para verilecek bir şey varsa göz boyayacak 1.cisi ekran kartı 2.si monitördür.Anakarta bir şey demiyorum zaten tamamıyla israf.Gerçekten çok daha ucuza kaliteli ve sorunsuz sistemler toplayabilirsiniz.Ben kafeci olsam ana bilgisayara bile P45 almam.Ömür boyu garantili ddr2 800mhz dışındaki tüm ramlere de israf derim marka önemsiz.
  • @ecay
    Aslında dediğin doğru.Çünkü cafeye gelen birçok insan pc leri hor kullanıyor.8800GTS,e8400 işlemci falan cafe için fazla bence de.Ama sanırım arkadaş daha uzun süreli birşey düşünmüş.Normalde cafelerde e2180 işlemci ve 8600GT ekran kartı görüyorum.Anakart desen zaten en ucuzundan idarelik birşey.
    E8400 e para veree kadar e7200 veya senin dediğin işlemci,ucuzundan bir p35 anakart ve 9600GT gibi bir kart daha uygun olur sanırım.
  • Ecay kardeş yaptığın yorum için tşk ama ben 5 yıldır bu işin içindeyim. Dediğin tarzda ne kadar pc topladıysam her zaman bir sorun çıktı. Yukarda verdiğim 2 sistemde hiçbir sorun yaşamadım. MAŞALLAH diyim.
    Bi de yeni almıyorum zaten aylardır kullandığım pc ler. Monitör de Samsung T200.
    Brooklyn arkadaşımın dediği gibi uzun vadede düşündük.
    Mushkin 2x1 HP2-6400 2.1V 4-4-412 bu ram takınca anakart biostan 1.8v yükseltmek gerekecek değilmi?
  • burdaki ram yorumlarını görünce kafam karıştı.. ram bölümünde 2*2 800 mhz ram tavsiyesi istedim ama intel anakartım olduğu için o/c yapamicamı ona göre tavsiye istedim o/c yapmicam için kimse soğutuculu ram bile önermedi... herkes normal bi cl5 ram önerdi ama burda baktığımda kafedeki müşteri o/c yapmica halde herkes soğutuculu ram önermiş... ben şimdi ne alacaö
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patronus

Ecay kardeş yaptığın yorum için tşk ama ben 5 yıldır bu işin içindeyim. Dediğin tarzda ne kadar pc topladıysam her zaman bir sorun çıktı. Yukarda verdiğim 2 sistemde hiçbir sorun yaşamadım. MAŞALLAH diyim.
    Bi de yeni almıyorum zaten aylardır kullandığım pc ler. Monitör de Samsung T200.
    Brooklyn arkadaşımın dediği gibi uzun vadede düşündük.
    Mushkin 2x1 HP2-6400 2.1V 4-4-412 bu ram takınca anakart biostan 1.8v yükseltmek gerekecek değilmi?

O ramleri ben kullandım.Biostan voltaj verip ram için 1066mhzyi seçmeniz gerekiyor.FSBye dokunursanız ram seçeneklerindeki 800,1066mhz seçenekleri de değişecektir(artacaktır)Bir nevi voltaj ile overclock garantili ramler.Timingleri 44412 şekline ayarlarsanız 800mhz de 55515 şeklinde ayarlarsanız 1066mhzde sorunsuz kullanabilirsiniz o ramleri.Ben 2.35 voltta 1105 mhz yapmıştım.

• Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için.
  • P35-ds3r alacağına git p35-ds3L al R li modelini kafede ne yapcan onun yerine bütün sisteme 2 gb ram koy
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.