bunu tavsiye etmenizdeki amaç sadece ucuz olması mı yoksa bu sisteme 750W fazla olur düşüncesi mi?ucuz olduğu için düşenebilirim fakat önceliğim sıkıntı yaşamamak,sıkıntıdan kasıt kısmet olursa uzun vadede kullanmayı düşünüyorum,ilerde bi bileşen daha değiştirdiğimde 600W yetersiz olur mu düşüncesi var..
trktlh
kullanıcısına yanıt
kardeş 660ti yi eledik
kan_mevsimi06
kullanıcısına yanıt
neden?
kan_mevsimi06
kullanıcısına yanıt
GTX 760 da iyidir. TDP 170W =) Biraz aticimiyiz ?
trktlh
kullanıcısına yanıt
Ortalama 5-10 fps fark var fiyat farkına değermi orası muamma.7870XT de karar kıldım bakalım alabilecekmiyiz
Khaleesis
kullanıcısına yanıt
gtx760 veya 770 düşünmedim değil ama aynı paraya 7870xt ve 750W 80+ psu alabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: kan_mevsimi06
bunu tavsiye etmenizdeki amaç sadece ucuz olması mı yoksa bu sisteme 750W fazla olur düşüncesi mi?ucuz olduğu için düşenebilirim fakat önceliğim sıkıntı yaşamamak,sıkıntıdan kasıt kısmet olursa uzun vadede kullanmayı düşünüyorum,ilerde bi bileşen daha değiştirdiğimde 600W yetersiz olur mu düşüncesi var..
750 fazla gelir çünkü.600 yeterli.
kan_mevsimi06
kullanıcısına yanıt
5-10 fps kartları MSAA 4x ultra ayarlarda sıkıştırtığımızda 30fps civarında oluşuyorsa kullanıcı deneyimi olarak paranın hakkını verebilir. Bir de Nvdia kart 80 derece olana kadar oc yapmaya başlıyacaktır. Diğer kart tdp de 15 Watt daha fazla aşağı yukarı aynı. Kağıt üstünde güç kaynağınız karşılar gibi duruyor.
Khaleesis
kullanıcısına yanıt
teori ile uygulama hep farklı olmuştur,psu yüzünden anakartından olan arkadaşım var,ucu ucuna kelimesi bile beni tedirgin ediyor,12V kanalından çıkan 336W beni fazlasıyla yeni bir psu ya yönlendirdi bile,teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme