Şimdi Ara

BU SİSTEME HANGİ OYUNLAR COK ACİLL! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 14 Haziran 2011; 18:02:33 >
  • Ben de teklifi yapardım ama adam üzgündü Solitaire açınca ekran mavi oluyor diye, yazık dedim. Üzerine gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Abi ne yaptınız siz yahu? Küstüreceksiniz adamı

Bu forumda Solitaire oynamak için 4500 liraya pc toplatan adam var yahu. Solitaire deyip geçmeyin.

O arkadaş monitör olarak 4000TL ye 3D TV alıp kalan paraya 2. el PC almıştı sanırım. İkisini analog bağlamıştı sonra. Ancak Solitaire yi oynayabiliyordu o şekilde oyun olarak. Ama o en azından oyun sonundaki kartların dağılması zevkini yaşayabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 15 Haziran 2011; 10:55:46 >

• Little Fighter 2 dene oyun dandik gözüküyor ama görünüşe aldanma :) Yanında arkadaşın olduğunda çok zevkli :) Birden fazla kişi aynı anda oynayabiliyor(aynı pc'den)Sorun olursa PM at
  • Kimse Diablo 2 dememiş yahu, oynamış olabileceğiniz var sayılmış sanırım ama oynamadıysanız hemen Diablo 2+Lord of Destruction kurunuz, oynayınız.
  • diablo 2 y i 3 kere bitirdim :) medal of honorda bitti :)
  • pacman belki gta 2
  • Gun,gta 3,Angry birds ve bazı flash oyunlar
  • heroes III : Might&Magic öneririm
  • cossacks back to war we super mario bross
  • Super Meat Boy, Angry Birds tarzı 2 boyutlu yeni oyunları ve 2005 öncesi çıkan oyunları güzel bir şekilde oynarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.