Şimdi Ara

Bu sisteme ne dersiniz??tavsiyeleriniz?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yarın alıcam sistemi..lütfen kullananlar söylesin..bu LGA işlemciler ses mi yapıyor??
  • Kesinlikle mükemmel bi kere işlemci tercihin olayı bitiriyor.Bir cokları gibi yanmak için yapılmıs aptal amd lerin yerine intel tercih etmissin.bunları eski bir amd kullanıcısı olarak yazıyorum.hayırlı ugurlu olsun .canavar gibi calışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: proton177

Kesinlikle mükemmel bi kere işlemci tercihin olayı bitiriyor.Bir cokları gibi yanmak için yapılmıs aptal amd lerin yerine intel tercih etmissin.bunları eski bir amd kullanıcısı olarak yazıyorum.hayırlı ugurlu olsun .canavar gibi calışır

hakkaten eski de kalmışsın.yoksa şu an hiçbir 939 işlemcinin 40 dereceyi geçmediğini bilirdin.köprünün altından çok sular aktı.
  • quote:

Kesinlikle mükemmel bi kere işlemci tercihin olayı bitiriyor.Bir cokları gibi yanmak için yapılmıs aptal amd lerin yerine intel tercih etmissinbunları eski bir amd kullanıcısı olarak yazıyorum.hayırlı ugurlu olsun .canavar gibi calışır

Belli oluyor maalesef.Artık o ısınma olayları eskide kaldı
  • ama kimse şu ses yapıyor olayına bişey demedi..
    LGA işlemciler daha doğrusu fanları ses yapıyor mu??
  • quote:

Kesinlikle mükemmel bi kere işlemci tercihin olayı bitiriyor.Bir cokları gibi yanmak için yapılmıs aptal amd lerin yerine intel tercih etmissin.bunları eski bir amd kullanıcısı olarak yazıyorum.hayırlı ugurlu olsun .canavar gibi calışır

arkadaşım bi çok yorumunda amd yle ilgilisaçma yorumlar yapıyon ortalığı geriyon ve sonra yok oluyon eğer bu bi alışkanlıksa bırak.Sigara içmekten beter yaptığın şey..

ben eskilerden beri amd de kullandım intelde amd 600 slot işlemcim 75 dereceleri gördü yanmadı

aynı şekilde intel p3 500 ne oldu biliyormusun anahtarlık oldu ..

ya bildiğin konular hakkında konuş yada sorulanlara düzgün cevap wer

• quote:

Orjinalden alıntı: umbrost

quote:

arkadaşım bi çok yorumunda amd yle ilgilisaçma yorumlar yapıyon ortalığı geriyon ve sonra yok oluyon eğer bu bi alışkanlıksa bırak.Sigara içmekten beter yaptığın şey..

ben eskilerden beri amd de kullandım intelde amd 600 slot işlemcim 75 dereceleri gördü yanmadı

aynı şekilde intel p3 500 ne oldu biliyormusun anahtarlık oldu ..

ya bildiğin konular hakkında konuş yada sorulanlara düzgün cevap wer

ya arkadaşlar herkes fikrini söyler..kavga etmenin anlamı yok..boşverin..
    o kullanmış beğenmemiş sen beğenmişsin..
    siz esas şu ses yapıyo iddasına bi gelin..LGA işlemcilerin fanı ses yapıyo mu??zırıltı falan??

• arkadaşın beğenip beğenmemesine bişey dediğim yok ama zaten bi amd intel muhabbeti var ortada ve herkez en iyi ve edepli şekilde fikirlerini yazıyor ..

yani kimseyi tahrik etmeden bu formda tartışılıyor istersen arama ya gir konuya amd yaz kim tarafındana proton177 yaz bak neler okucan gör

neyse senin olayını araştırıyom arkadaşım sürekli lga sistem toplayan bi arkadaşım war o na sorucam cevap gelsin yazcam
  • arkadaşım öyle bişey yokmuş gayet iyi ve stabilmiş yeterki düzgün oturtulsun falan diyor arkadaş.macunu orantılı sürsün falan filan .. yani ses sıkıntısı yokmuş kısaca

edit :

kaynak number_one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbrost -- 9 Eylül 2005, 16:37:43 >
  • eyyyvallah arkadaşım..içim rahatladı yaaa..
    sağolun var olun..sistemi yarın alıyorum..
    bakalım eskisine göre ne değişicek..
    eskisi
    MSI 845i 4x AGP
    2.66 512 cache P4
    512 400Mhz ram
    120 gb HDD
    17" Samsung monitör
    256 Mb fx5200 leadtek..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.