Şimdi Ara

Bu sisteme ne yapabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dolar düşerse bir sistem toplayacağım ama düşüne kadar elimdeki parçalara oc yapsam performans olarak ne yapabilirim. Oc hiç yapmadım desem yeridi sadece 2.8 olan işlemciyi 3.0 yaptım. Daha yukarılara çıkabilmek için ne yapmalıyım.
    Oc bilgi konuları var diyeceksiniz ama benim biosla uyumlu olarak anlatılan bulamadım. Zaten anlatılanların çoğuda 2008 den falan kalma olduğu için resimler ve videolar ölmüş eski anakartlara göre bulamadım. Yardımcı olacak biri varsa çok iyiliği dokunmuş olur, crossfire diye oynadığım oyun var arada bir kasılmalar oluyor onları gidersek kafidir benim için.

Ek olarak pc'mde güçlü bir hava soğutma fanı var bakır borulu, işlemci sıcaklığına biostan baktığımdan gösteriyo ama programlarda göstermiyor nedense. 42-45 derece arası şuan 3300-3500 rpmde dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 13 Ekim 2015; 21:36:48 >

• o işlemciden benim eski bilgisayarımda kulandığım işlemci intel in ilk çıkardığı çift çekirdekli işlemcisidir çift çekirdek dediğime bakmayın her 2 çekirdekte birbirinden bağımsız olarak çalışıyorlar kafalarına göre yani ve çok yüksek sıcaklıklarda çalışırlar hiç overclok denemeyin derim 3 5 fpsden fazla etkisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

o işlemciden benim eski bilgisayarımda kulandığım işlemci intel in ilk çıkardığı çift çekirdekli işlemcisidir çift çekirdek dediğime bakmayın her 2 çekirdekte birbirinden bağımsız olarak çalışıyorlar kafalarına göre yani ve çok yüksek sıcaklıklarda çalışırlar hiç overclok denemeyin derim 3 5 fpsden fazla etkisi olmaz

Valla sıkıntılı bir pc ya doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Ekran kartı da iyi olmayınca hepten saçmalık oluyor. Facede bile cpu %100 e geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: powled

quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

o işlemciden benim eski bilgisayarımda kulandığım işlemci intel in ilk çıkardığı çift çekirdekli işlemcisidir çift çekirdek dediğime bakmayın her 2 çekirdekte birbirinden bağımsız olarak çalışıyorlar kafalarına göre yani ve çok yüksek sıcaklıklarda çalışırlar hiç overclok denemeyin derim 3 5 fpsden fazla etkisi olmaz

Valla sıkıntılı bir pc ya doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Ekran kartı da iyi olmayınca hepten saçmalık oluyor. Facede bile cpu %100 e geliyor

anakartınız destekliyorise core2 duo yada core 2 quat işlemci bir işlemci alırsanız performasn için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.