İ7 2700k İşlemci Asus Maxsımum IV Gene-Z anakart (rog) asus GTX 560 Ti 448-cores DirectCU II Ekran Kartı 12 Gb kingston gl6 ram 1600 mhz Gigabyt odin 800 watt zalmam z11 kasa thermaltek işlemci sogutucusu 120 gb ssd corsair 2tb baracuda hard disk
buyuk umutlarla toplamıştım ama istedigim performansı bir türlü elde edemedım özellıkle oyunlarda ekran görüntüsü istedigim kadar iyi degil yardım ve önerilerinizi beklıyorum teşekkurler...
KONU GÜNCELDİR...
guncelllllllllllllllll
Yan1YosunFuatAbiiY
kullanıcısına yanıt
Daha çok ekran kartina overclock yaparsan daha iyi performans alirsin oyunlarda ekran karti vram de az olduğu için güncel oyunlar en az 2gb vram istiyor.haliyle vram yetersiz olğugundan pc ram kullanınca doğal olarak düşüş yaşiyorsun biraz ekran kartini özellikle kurcalaman gerekli msi after burner ile artira bildiğin kadar artir hizi ve bellek hizini ekran kartinin bi zarari olmaz sonra bilgili arkadaşlarda stabil hizlari bulunca en yuksek ayarda bios yazarsan daha iyi performans alirsin %30 artiş yakalarsin ekran karti sicakliklari 70 i geçmiyorsa şuan geçiyorsa zor ama önce bir ekran kartin macunun yenile iyi kaliteli bir macun sür içini söküpki iyi sogutsun sonra overclock girişmen lazim yapabildiğin kadar sonuna kadar kökle bence başka türlü kurtarmaz yoksa güncel oyunlari low yada mediumda oynamak zorundasin sana kalmiş.bunlari yaptin baktin olmuyor ozaman ekrankarti değiştirme vaktin geldi demektir
Bilgiler için cok teşekkurler ama verdıgınız önerıyı nasıl uyguluycagımı ınanın bılmıyorum özelden yada telden vaktınız varsa yaparsak bırebır komut ıle cok memnun olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme