Şimdi Ara

Bu sisteme PSU Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ooppss

thermaltake 750w önermedim.. 750w olan eskidir..sadece markaya değil modele de dikkat et.
    özellikle belirtiyorum thermaltake alacaksan 675w al..crossfire yapsan bile sistemine yeterli olacaktır..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32632

illa 750w istiyorsan 750w değil 775 alırsın ama bence o kadar para vermene gerek yok..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32633

bu konuya son mesajım budur.. kolay gelsin

sagolasın bende zaten eksene özelkle marka belirtmedm onlar iptal edince bidaha sparis vericem

• eksene iptal ettirip THERMALTAKE Toughpower XT (TPX-675MPCEU), 675W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynağı almaya karar verdim fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PariaH

eksene iptal ettirip THERMALTAKE Toughpower XT (TPX-675MPCEU), 675W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynağı almaya karar verdim fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar

• yerinde bir seçim
  • tekrar tekrar saolun ürünüm kargoda ;) ayrıca arkadaşlar işlemcim nasıl acaba ? biraz araştırdım oyunlar 6 çekrdek kullanmyor demişler o yüzden bazı 4 çekrdek end model 4lerden daha yavaş kalır demişler ama baktımki bazı oyunlar hafiften 6 çekrdekle göz kırpıyor acaba elinde testlerin olan biri varmi fps için ? oyun fpsleri karşılaştırma olarak
  • quote:

tekrar tekrar saolun ürünüm kargoda ;) ayrıca arkadaşlar işlemcim nasıl acaba ? biraz araştırdım oyunlar 6 çekrdek kullanmyor demişler o yüzden bazı 4 çekrdek end model 4lerden daha yavaş kalır demişler ama baktımki bazı oyunlar hafiften 6 çekrdekle göz kırpıyor acaba elinde testlerin olan biri varmi fps için ? oyun fpsleri karşılaştırma olarak

oyunlar 6çekirdeği desteklese bile i52500k daha iyi bir işlemcidir..Aynı şekilde i52300 i52400 hatta eski nesil i5760..

hatta i32100 bile phenom x6ları geçiyordu bazı testlerde.. (çift çekirdekli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

quote:

tekrar tekrar saolun ürünüm kargoda ;) ayrıca arkadaşlar işlemcim nasıl acaba ? biraz araştırdım oyunlar 6 çekrdek kullanmyor demişler o yüzden bazı 4 çekrdek end model 4lerden daha yavaş kalır demişler ama baktımki bazı oyunlar hafiften 6 çekrdekle göz kırpıyor acaba elinde testlerin olan biri varmi fps için ? oyun fpsleri karşılaştırma olarak

oyunlar 6çekirdeği desteklese bile i52500k daha iyi bir işlemcidir..Aynı şekilde i52300 i52400 hatta eski nesil i5760..

hatta i32100 bile phenom x6ları geçiyordu bazı testlerde.. (çift çekirdekli)

yani ? atıyorum sistemimle crysis 2yi 30-40 arası fps ile oynayamayacakmıyım high ayarlarda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

thermaltake 750w önermedim.. 750w olan eskidir..sadece markaya değil modele de dikkat et.
    özellikle belirtiyorum thermaltake alacaksan 675w al..crossfire yapsan bile sistemine yeterli olacaktır..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32632

illa 750w istiyorsan 750w değil 775 alırsın ama bence o kadar para vermene gerek yok..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32633

bu konuya son mesajım budur.. kolay gelsin

@kırkgöz
    piyasadaki çoğu marka psu kendi üretmiyor..
    buna corsair,cooler master,thermaltake de dahil..
    ayrıca sapphire psu ları dünyanın en iyisi enermax üretiyor..

Evet biliyorum mesela hp sirtec in kendi markası hatta çok iyi bildiğimiz ocz psu kendi üretmiyor sirtec üretimi ve daha birçok Corsair, antec vs. seasonic üretimi yani benim demem High Power, seasonic, enermax, silverstone gibi direk kendi imal etmiyor onu demek istedim.

• quote:

Selamlar arkadaşlar su anki sistemim aşşağıdaki gibidir.

Anakart : ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870 DDR3 2000MHz Sata3 16x AM3

İşlemci : AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz 9MB Six-Core AM3 Cpu

Ram : G.SKILL Ripjaws (F3-12800CL7D-4GBRM), 4 GB Dual KIT (2x2GB), DDR3-1600MHz

Kasa : THERMalTAKE ARMOR A90 Siyah MidTower pencereli Kasa (PSU yok) VL90001W2Z

PSU : THERMALTAKE Toughpower XT (TPX-675MPCEU), 675W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynağı

Ekran Kartı : SAPPHIRE Radeon HD6950 2GB, GDDR5, 256Bit, Ekran Kartı, 21188-00-40R

HDD : WESTERN DIGITAL Caviar Black (WD5002AALX), 3.5inç, 500GB, SATA 6 GB/Sn

Edit : Arkadaşlar sistem bu şekilde tamamlandı ama size sorum şu ;

1) Bu sisteme ekran kartı fazlamı iyimidir ?

2) İşlemcime o/c yapıp 4ghz + çekmek istiyorum stok fan var elimde idare edermi _? yoksa almalımıyım alıcak olursamda uygun bi kaç model söylermisiniz bu sana yeter diyebileceginiz ? 4.1 GHZ max istiyorum ona göre tavsiye (oyun ve grafik tabanlı)

3) Bu sisteme eklemek istediğiniz birşey varmı

Not : Ayrıca diğer parçaları seçmemde donanımhaberdeki üm ilgilenen arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar mesajımı güncelledim 1 2 yardım alırsam çok çok çok mutlu olurum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.