Şimdi Ara

Bu sisteme, recom 550W PSU yeterlimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistem şu şekilde :

anakart : gigabyte p45c-ds3r
    işlemci : e8400 3.0ghz 1333mhz
    ram : 1gb 1333mhz ddr3 ( ilerde 2 ye yükselcek )
    ekran kartı : msı 8800gts oc edition
    harddisk : 250GB 7200rpm + 40gb 7200rpm
    ses kartı : x-fi xtreme creative
    sürücüler : CD-RW // DVD-RW // Floopy Disk // USB 3 port

bütün bu özelliklere RECOM 550W PSUyeterlimidir ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliko1903 -- 12 Eylül 2008; 21:51:54 >

• Recom hakkında pek bilgim yok yani gerçek değermi veriyor bilmiyorum ama 550w o sisteme yetmesi lazım benim sisteme 600w yetiyor mesela sistem imzamda
  • teşekkürler yorumun için ,

başka fikiri olan? kasanın elimde patlamasını istemiyorum şimdi psu çok önemli dimi?
  • için rahat oLsun kesinLikLe yetecektir
  • kesinlikle cok rahat yeter...sistemini yeni toplamıyorsn deilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 12 Eylül 2008; 23:28:33 >
  • Fena psu değildir ama 20$ daha verebilcek durumdaysanız psu konusunda tanınmıs markaların ürünlerini almak daha saglıklı olacaktır bence , bu arada sistemi henüz almadıyasınız uyarıda bulunıym istedim 8800gts e o kadar para vermeyin o paraya daha iyi seçenekler var ( bknz : hd4850 , 9800 gtx+ )
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiqhWoltage

kesinlikle cok rahat yeter...sistemini yeni toplamıyorsn deilmi ?

anakart ve psu alındı. kısmetse diğerleride 10 gün içerisinde alınacak neden sordunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: High Vision

Fena psu değildir ama 20$ daha verebilcek durumdaysanız psu konusunda tanınmıs markaların ürünlerini almak daha saglıklı olacaktır bence , bu arada sistemi henüz almadıyasınız uyarıda bulunıym istedim 8800gts e o kadar para vermeyin o paraya daha iyi seçenekler var ( bknz : hd4850 , 9800 gtx+ )

bütçeyi geçiyordu o zaman diğerlerinden fiyatı kısmam gerekiyordu, dolayısıyla recom 'u sipariş ettim.
    Sadece anakart ve PSU alındı. diğer parçalar 10 gün içerisinde alınacak.

Öncelikle uyarı için teşekkürler,
    8800GTS OC EDITION'ı 223$ a buldum. (kdv dahil)
    Dediğiniz modeller'i uygun fiyata nerden bulabilirim, birde bu sisteme yönelik dediğiniz ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim? ve son olarak bu söylediğiniz ekran kartlarını benim sistemle birlikte, 550W lık PSU kaldırır değil mi :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliko1903 -- 12 Eylül 2008; 23:48:21 >

• corsaır 650 watt
    Hergünucuz com bir aksilik olmazsa yarın psu da kampanya yapacak
    http://forum.donanimhaber.com/m_26020955/mpage_24/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Eylül 2008; 0:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: haliko1903

quote:

Orjinalden alıntı: HiqhWoltage

kesinlikle cok rahat yeter...sistemini yeni toplamıyorsn deilmi ?

anakart ve psu alındı. kısmetse diğerleride 10 gün içerisinde alınacak neden sordunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: High Vision

Fena psu değildir ama 20$ daha verebilcek durumdaysanız psu konusunda tanınmıs markaların ürünlerini almak daha saglıklı olacaktır bence , bu arada sistemi henüz almadıyasınız uyarıda bulunıym istedim 8800gts e o kadar para vermeyin o paraya daha iyi seçenekler var ( bknz : hd4850 , 9800 gtx+ )

bütçeyi geçiyordu o zaman diğerlerinden fiyatı kısmam gerekiyordu, dolayısıyla recom 'u sipariş ettim.
    Sadece anakart ve PSU alındı. diğer parçalar 10 gün içerisinde alınacak.

Öncelikle uyarı için teşekkürler,
    Dediğiniz modeller'i uygun fiyata nerden bulabilirim, birde bu sisteme yönelik dediğiniz ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim? ve son olarak bu söylediğiniz ekran kartlarını benim sistemle birlikte, 550W lık PSU kaldırır değil mi :) ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3679

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3671

İki kartda performans olarak hemen hemen aynıdır benim tavsiyem 1. olan yani 9800gtx + , psu her iki ekran kartı içinde yeterli olacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: haliko1903

his hd4850 iceq4 turbo öneririm
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3677
    recom 550w sistemi kaldırır merak etmeyin
  • Bütçen müsayit ise Power Engine 580W modelini al. Aynı marka olsada farklı fabrikalarda üretiliyorlar. 550w modeli giriş düzeyi bir ürün. 580w lık modeli ise verimlilik ve sessizlik konusunda oldukça iddialı bir ürün. Özellikle ses konusunda takıntılıysan ve sistemini overclock lu kullanıyorsan 550 yi tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 13 Eylül 2008; 12:36:15 >
  • Ben şuan;
    Q6600 3GHZ
    P35C-DS3R
    8800GT Palit Sonic 512MB
    2 Seagate Sata HDD
    1 DWD-RW
    2 Kasa fanı 2 İntel Cpu fanı biri İşlemci üzerindeki diğer sadece intel fan iyi hava akımı var diye e.k nın altında ayrıca söylemek isterim 15 derece düşüş oldu intel fanıda takınca
    Aksesuar olarakta 9 tane led var kasada ve LCD Display var

Recom 550 watt kullanıyorum işlemciyi 3.5Ghz kadar çıkadım 9 saat kullandım recom 550 daha ısınmadı bile ayrıca ben sesinden memnunum
  • dostum oc yapmıycaksan o psu fazlasıyla yeterde. sen o ekran kartını alam bence yeni topluyorsan pc yi. ekran kartını hd4850 la bence. çok daha iyi 8800gts den
  • makina reset atmıyorsa power yeterli midir? mesela bende feel 550 watt yazıyor üstünde eski kasamdan söktüğüm bir power var. şu an a kadar hiç reset atmadı makinam. acaba performans düşüklüğü oluyor mudur? alsam mı bir power?
  • yarın psu alıcam XILENCE XP480 Redwing 480W sessiz güc kaynagı yoksa_____ high power 460w mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyseneya

makina reset atmıyorsa power yeterli midir? mesela bende feel 550 watt yazıyor üstünde eski kasamdan söktüğüm bir power var. şu an a kadar hiç reset atmadı makinam. acaba performans düşüklüğü oluyor mudur? alsam mı bir power?

PSU pc nizin performansını, işlem gücünü etkilemez. Verimlilik, sessizlik, güvenilirlik, uzun ömür(sadece PSU için değil diğer donanımlarınız içinde geçerli), yeterlilik (güç olarak), şebeke gerilimindeki problemlerden korunmak gibi sebeplerle daha kaliteli PSU tercih edilir. Ucuz bir PSU sisteminizi sorunsuz çalıştırıyor olabilir fakat bu ne kadar sürecek? Ucuz PSU kullanıyorsanız eninde sonunda PSU kaynaklı bir problem yaşarsınız. Güvenemezsiniz, risk almış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 14 Eylül 2008; 12:57:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

quote:

Orjinalden alıntı: neyseneya

makina reset atmıyorsa power yeterli midir? mesela bende feel 550 watt yazıyor üstünde eski kasamdan söktüğüm bir power var. şu an a kadar hiç reset atmadı makinam. acaba performans düşüklüğü oluyor mudur? alsam mı bir power?

PSU pc nizin performansını, işlem gücünü etkilemez. Verimlilik, sessizlik, güvenilirlik, uzun ömür(sadece PSU için değil diğer donanımlarınız içinde geçerli), yeterlilik (güç olarak), şebeke gerilimindeki problemlerden korunmak gibi sebeplerle daha kaliteli PSU tercih edilir. Ucuz bir PSU sisteminizi sorunsuz çalıştırıyor olabilir fakat bu ne kadar sürecek? Ucuz PSU kullanıyorsanız eninde sonunda PSU kaynaklı bir problem yaşarsınız. Güvenemezsiniz, risk almış olursunuz.

anladım. tşk. ederim. alıyorum yarın bi psu 550w.

• kesinlikle xilence 480 , ben kullanıyorum ve gayet memnunum , cok sessiz ve gercek degerlerini veriyor.
  • kesinlikle xilence 480 , ben kullanıyorum ve gayet memnunum , cok sessiz ve gercek degerlerini veriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: hikmet41

yarın psu alıcam XILENCE XP480 Redwing 480W sessiz güc kaynagı yoksa_____ high power 460w mu
  • @HexfeT

nasıl etkilemez hocam allahaşkına

@neyseneya

psu yetmezse ekran kartın çok ısınır tam randıman vermez,benchmarklardaki puanın bile değişecektir emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.