Şimdi Ara

Bu sisteme takviye ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ASUS GT740-OC-2GD5 VGA GT740 OC 2GB 128BİT DDR5 16X GT 740 OC 2GD5 NVİDİA
    Özellikleri bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

x4 965 BE cpu
    HD6950 gpu
    8 Gb ram
    600 watt psu
    GA-MA770T-ES3 anakart

Bu sisteme nasyl bir iyile?tirme yapylabilir ? oyunlar ?uanlyk 1440x900 da oynanacak ama ileride full hd monitör alynacak.
    Bütçe 300 . Parçalardan da 300 felan gelir sanyrym. 600 Tl oluyor..

Te?ekkürler

SSD: OCZ Trion 150 Serisi 240 GB SATA 3.0 (550 MB O. / 520 MB Y.)http://www.mikroset.com.tr/Products-33776-ocz-trion-150-25-240gb-sata3-550-520-ssd-trn150-25sat3-240g.html

Bunu al ekle sisteme.. Kasanın içine de güzel bir temizlik, bakım yap.. Canavar gibi olur PC.. Diğerlerini kurcalama, işin içinden çıkamazsın sonra.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

CS:GO da sıkıntı olmaz ancak Gta V işlemciye abanan bir oyun ve x4 955 be ile epey oynamıştım onuda. Şunu söyleyebilirimki kesinlikle darboğaz sorunu yaşayacaksınız. özellikle kalabalık sahnelerde fps drop yaşamamanız için hiç bir neden yok. Aynı şeyi witcher 3 içinde söyleyebilirim onu x4 955 be ile fazla deneme şansım olmadı (en fazla 1-2 saat) ama ondada gpu kullanımı stabil değildi, sürekli dalgalanıyordu. Özellikle cpu isteyen open worlds/strateji tarzı oyunlarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

PEki ne yapılabilir hocam sisteme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoric

ASUS GT740-OC-2GD5 VGA GT740 OC 2GB 128BİT DDR5 16X GT 740 OC 2GD5 NVİDİA
    Özellikleri bu

HD6950 GT 740 dan çok daha iyi bir kart degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

x4 965 BE cpu
    HD6950 gpu
    8 Gb ram
    600 watt psu
    GA-MA770T-ES3 anakart

Bu sisteme nasyl bir iyile?tirme yapylabilir ? oyunlar ?uanlyk 1440x900 da oynanacak ama ileride full hd monitör alynacak.
    Bütçe 300 . Parçalardan da 300 felan gelir sanyrym. 600 Tl oluyor..

Te?ekkürler

SSD: OCZ Trion 150 Serisi 240 GB SATA 3.0 (550 MB O. / 520 MB Y.)http://www.mikroset.com.tr/Products-33776-ocz-trion-150-25-240gb-sata3-550-520-ssd-trn150-25sat3-240g.html

Bunu al ekle sisteme.. Kasanın içine de güzel bir temizlik, bakım yap.. Canavar gibi olur PC.. Diğerlerini kurcalama, işin içinden çıkamazsın sonra.. :)

ekran kartını upgrade yapmak istiyordum ben hocam, ama sanırım biraz daha bütçe ayırıp işlemci+anakart degişimi de yapmam gerekiyor

• quote:

ekran kartını upgrade yapmak istiyordum ben hocam, ama sanırım biraz daha bütçe ayırıp işlemci+anakart degişimi de yapmam gerekiyor

Evet, maalesef öyle kardeşim.. SSD dışında iyi, stabil bir oyun performansı almak istiyorsan işlemci, anakart, RAM, belki PSU değişmeli.. Şu halde en mantıklı iş ya SSD almak ya da aynen devam etmek.. Para biriktir biraz daha, sonrasına bakılır.. :)
  • quote:

quote:

Evet, maalesef öyle kardeşim.. SSD dışında iyi, stabil bir oyun performansı almak istiyorsan işlemci, anakart, RAM, belki PSU değişmeli.. Şu halde en mantıklı iş ya SSD almak ya da aynen devam etmek.. Para biriktir biraz daha, sonrasına bakılır.. :)

Ram ve Psu yu degistirmeyi düşünmüyorum hocam,
    8 gb ram yeterli şuan,psu da high power 600 yeterli olur

• quote:

quote:

quote:

o sisteme 600 w biraz fazla gelmiş

• Aynen devam edin biraz daha butcenizi arttirip sistemi yukseltirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman başa döndün.. Ekran kartı değişimi için işlemci ve anakartını yenilemen şart.. GTX 960 falan alırsan işlemci darboğaz yapar büyük ihtimalle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Aynen devam edin biraz daha butcenizi arttirip sistemi yukseltirsiniz.

Öyle yapacagım gibi gözüküyor hocam, teşekkürler
  • quote:

quote:

O zaman başa döndün.. Ekran kartı değişimi için işlemci ve anakartını yenilemen şart.. GTX 960 falan alırsan işlemci darboğaz yapar büyük ihtimalle..

gtx 960 degilde, r9 280 almak istiyordum hocam ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.