Şimdi Ara

Bu Sistemi Aldım Yorum Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda sizinde yardımlarınızla hazırladığım bu sistemi sipariş ettim :) bi kaç güne gelicek inşallah,işim sadece oyun olucak ve cross-fire overclock türü şeylerle uğraşmıcam, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

http://imgim.com/oyunpc'm.png

fiyatı net 2565 TL'ye denk geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birincikinci

arkadaşlar sonunda sizinde yardımlarınızla hazırladığım bu sistemi sipariş ettim :) bi kaç güne gelicek inşallah,işim sadece oyun olucak ve cross-fire overclock türü şeylerle uğraşmıcam, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

http://imgim.com/oyunpc'm.png

fiyatı net 2565 TL'ye denk geliyor.

hayırlı olsun geldiğinde fotolarınıda koyarsın

• birincikinci B kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkıntı çıkarmadan uzun yıllar kullanırsın.
    Anakart biraz zayıf kalmış. Güzel sistem güle güle kullan
    hayırlı olsun güzel sistem toplamışsın arkadaşların yardımıyla
  • hayırlı olsun hocam
  • Hayır olsun dostum öncelikle ama şunu sormadan geçemiycem. Sen gir 2500 tl lik kasa topla hemde oyun için, git ona 17tl lik everest klavye mouse seti al Oldumu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: FLeShy

Hayır olsun dostum öncelikle ama şunu sormadan geçemiycem. Sen gir 2500 tl lik kasa topla hemde oyun için, git ona 17tl lik everest klavye mouse seti al Oldumu şimdi

kardeşim 2000 tl ile girdim bu işe 2500 e kadar çıktım hem o benim şuanki bilgisayarda kullandığım klavye mouse seti yani memnunum aynısından buna da almak istedim suç mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birincikinci -- 18 Ağustos 2013; 20:56:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FLeShy

Hayır olsun dostum öncelikle ama şunu sormadan geçemiycem. Sen gir 2500 tl lik kasa topla hemde oyun için, git ona 17tl lik everest klavye mouse seti al Oldumu şimdi

kardeşim 2000 tl ile girdim bu işe 2500 e kadar çıktım hem o benim şuanki bilgisayarda kullandığım klavye mouse seti yani memnunum aynısından buna da almak istedim suç mu ? :(

Hayır dostum öyle demek istemedim ben :D Mesela ben evimde x7 kullanıyorum 9 aydır felan f7 modeli 57tl vermiştim. Hani garibime gitti sen kasanı oyun için toplamışsın e fare dediğin senin oyundaki gücünü arttırabilecek bileşenler arasında ilk sırada :D Benim kasam 700tl lik bi kasa hani ama oyun oynuyosan eğer güzel bi gamer mouse alıcaksın aga :D

Sonuç, oyun tutkunusunki 2500tl lik güzel bir kasa toplamışsın güzeldi bi gamer mouse al (uçmana hiç gerek yok al bi x7 f7) maksat oyundan zevk almak sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLeShy -- 18 Ağustos 2013; 20:56:55 >

• güzel sistem hayırlı olsun
  • FLeShy kullanıcısına yanıt
    şimdi düşündümde haklısın neyse şimdilik iş işten geçti gelince biraz o klavye ile takılayım ama şimdi siz bi iki klavye tavsiyesi yapın ozaman ben onu bi kaç ay sonra alayım olmaz mı
  • quote:

şimdi düşündümde haklısın neyse şimdilik iş işten geçti gelince biraz o klavye ile takılayım ama şimdi siz bi iki klavye tavsiyesi yapın ozaman ben onu bi kaç ay sonra alayım olmaz mı

Klavye bilgim hiç yok (ki klavyelere 200-400tl verilmesini anlamış değilim) Sistem bilgimde çok az. Ama bana mouse dersen seninle saatlerce konuşabiliriz

• quote:

laptop tuş dizilimi seviyorsan; razer lycosa
    aksini seviyorsan ; logitech g105.
    düşük bütçe ile lede sahip alınabilecek en uygun klavyelerdendir.
    Bütçeyi yükseltirim,mekanik alabilirim diyorsan blackwidow ultimate 2013 ya da kulaklığım yok,biraz daha sessiz tuş istiyorum diyorsan g710+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 19 Ağustos 2013; 1:18:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.