Şimdi Ara

Bu sistemi alıcam sorun var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurboCore

Hala intel önerip 7870xt koyuyorsun ya 2500luk sistemlere sana sadece yuh diyorum. Ayıp ya. O kadar donanım bilgin var oyunda ekran kartının önemli olduğunu bilmiyorsun diyeceğim o da olmuyor. Yakışmadı murat

Amd fx x6 6300 -
    Msı 970A G46 -
    Gskıll 8 gb ram -
    Corsair 300r -
    Seagate 1 TB -
    Hyper 212 Evo -
    Sandısk 120 Gb ssd -

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

3100 peki bu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs789

AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
    GIGABYTE
    990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    CORSAIR
    8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    CORSAIR
    128GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    PIONEER
    DVR-S20FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

%30 ile 1.776 TL yapıyor .

Ekran Kartınıda NOVA BİLGİSAYAR'dan Alıcam oda ;

GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x OC, 2GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1137/7012 Mhz 1.212 TL .

Totalde : 2.988 TL yaptı . İyi mi dir oyunlar için ?

Eger 2 yilda bir genel bir upgrade yapan biriyseniz bjk muratin sistemini tavsiye ederim. Ancak fx 8320 daha ekonomik ve daha uzun omurlu olacaktir. Ikisi de guzel sistemler. Gerci i5 4670k ya karsiyim. 3570k yi daha dogru tercih olarak goruyorum

• quote:

quote:

Hala intel önerip 7870xt koyuyorsun ya 2500luk sistemlere sana sadece yuh diyorum. Ayıp ya. O kadar donanım bilgin var oyunda ekran kartının önemli olduğunu bilmiyorsun diyeceğim o da olmuyor. Yakışmadı murat

Amd fx x6 6300 -
    Msı 970A G46 -
    Gskıll 8 gb ram -
    Corsair 300r -
    Seagate 1 TB -
    Hyper 212 Evo -
    Sandısk 120 Gb ssd -

3100 peki bu nasıl

Güzel, dengeli olmuş. ASUS biraz pahalı ama Gerçi 770lerden en iyisi Asus almak MSI 770de asustan da kazık Gigabyte da Redstone sorun yaşamıştı Zotacın da kalitesi malum

özet: f/p olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 30 Ağustos 2013; 20:07:46 >

• quote:

quote:

quote:

Amd fx x6 6300 -
    Msı 970A G46 -
    Gskıll 8 gb ram -
    Corsair 300r -
    Seagate 1 TB -
    Hyper 212 Evo -
    Sandısk 120 Gb ssd -

3100 peki bu nasıl

Güzel, dengeli olmuş. ASUS biraz pahalı ama Gerçi 770lerden en iyisi Asus almak MSI 770de asustan da kazık Gigabyte da Redstone sorun yaşamıştı Zotacın da kalitesi malum

özet: f/p olmuş

Ssd 310 lira onu çıkartıp ekran kartına ekleyeyim mi yoksa böyle iyimi

• 770 den daha iyisi 780 var o da yaklaşık 650TL daha pahalı + F/P değil = Değmez, ssd kalsın ama bence Corsair Force GS veya Samsung 840PRO al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33
    hocam bu intel neden hiçbir zaman 8 çekirdekli işlemci çıkartmıyor beceremiyormu herkes 8 çekirdek için amd alıyor ne var anlamıyorumki 6 çekirdek olmuş 2 çekirdek daha koyamıyorlarmı

amd nin 8 çekirdekli 8350 si 4 çekirdekli 2500k yi geçemiyor ve single core da daha düşük puan alıyor ne desem bilemedim ki isterse 28 çekirdek olsun performans farkı ortada intel 4 çekirdek ama teknolojisi mimarisi almış başını gitmiş amd sadece kuru çekirdekleri pompalıyor habire. kullanamassan çitlersin

bonser24 ün testlerini unuttun sanırım çabuk az at bea

ne zaman yalan konuştum ben ya ! single core a bak ! birde unutma birisi 2 sene önce çıkan işlemci diğeri amd nin en iyi işlemcisi ona göre düşün algıla idrak et. anaokul terk değilsen anlarsın.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-2500K-vs-AMD-FX-8350

Ben sövmedim, laf atmadım, laf atmışsın bea. Yalan söylüyorsun değil ancak yanlış biliyorsun ki internetteki testlerin kaçı doğru? Forumdaki biri yapmış işte gerçek test single core haricinde talan etmiş f\p de inteli.yediremiyorsan bana patlama.

Hahaha

Bak ne yazmisim altta ama algilayamamisin hala farkinda degilsin kendine bir tokat at biri 2sene once diorm ya

Ayrica 2500tl bütçeye 4670k + 7970 öneriyorum çamur atma uğraş seninde olur
    Birde unutma birisi 2 sene önce çıkan işlemci diğeri amd nin en iyi işlemcisi ona göre düşün algıla idrak et. anaokul terk değilsen anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Ağustos 2013; 20:42:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu intel neden hiçbir zaman 8 çekirdekli işlemci çıkartmıyor beceremiyormu herkes 8 çekirdek için amd alıyor ne var anlamıyorumki 6 çekirdek olmuş 2 çekirdek daha koyamıyorlarmı

amd nin 8 çekirdekli 8350 si 4 çekirdekli 2500k yi geçemiyor ve single core da daha düşük puan alıyor ne desem bilemedim ki isterse 28 çekirdek olsun performans farkı ortada intel 4 çekirdek ama teknolojisi mimarisi almış başını gitmiş amd sadece kuru çekirdekleri pompalıyor habire. kullanamassan çitlersin

ne zaman yalan konuştum ben ya ! single core a bak ! birde unutma birisi 2 sene önce çıkan işlemci diğeri amd nin en iyi işlemcisi ona göre düşün algıla idrak et. anaokul terk değilsen anlarsın.

Ben sövmedim, laf atmadım, laf atmışsın bea. Yalan söylüyorsun değil ancak yanlış biliyorsun ki internetteki testlerin kaçı doğru? Forumdaki biri yapmış işte gerçek test single core haricinde talan etmiş f\p de inteli.yediremiyorsan bana patlama.

Hahaha

Bak ne yazmisim altta ama algilayamamisin hala farkinda degilsin kendine bir tokat at biri 2sene once diorm ya

Birde unutma birisi 2 sene önce çıkan işlemci diğeri amd nin en iyi işlemcisi ona göre düşün algıla idrak et. anaokul terk değilsen anlarsın.

Öneriyorsun da Hani 400R 258GB SSD h100i nerede bence benim yorumlarımı iyice oku. Okuyamıyorsan göz doktoruna gitmen lazım. Gözlüklü olmama rağmen senden daha iyi görüyorum. Böyle laf atmalar anaokul falan ne oluyor? Bende seni adam akıllı biri sanmıştım, yanılmışım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hahaha

Öneriyorsun da Hani 400R 258GB SSD h100i nerede bence benim yorumlarımı iyice oku. Okuyamıyorsan göz doktoruna gitmen lazım. Gözlüklü olmama rağmen senden daha iyi görüyorum. Böyle laf atmalar anaokul falan ne oluyor? Bende seni adam akıllı biri sanmıştım, yanılmışım.

anlamamak icin kendini hakli cikarmak icin zorluyorsun beni de o yuzden tek fark ssd oluyor onda haklisin intel zaten amd gibi dandik degilki isinmiyor sogutucu 4770k ya alinir sadece bende 2500k var oc genie yle oto oc yapiyorm 4.2 ye stok fanla bile cok isinmiyor.

Kasada zaten psu farki var .

Birtek ssd farki olusuyor o da intelle rahat etmek istiyorsan olacak ben amd de kullandim intel de kullandim zorlama kendini be adam objektif konusuyorum burada forumun buyuklerine sorarsan onlarda kullanmis oldugu icin boyle soyleyecek sana havadan atmayacak veya internetteki yazilara bakarak sistem onermeyecek bazilari gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Ağustos 2013; 20:59:00 >

• 2500k ile 4670k farklı işlemciler. Ulan görende sanacak amd 2gun sonra bozuluyor oc olmuyor hayvan gibi ısınıyor. İntel alıp rahat etmekmiş, peh! Amd alsak sinir hastası olacağız sanki. Fanlığı bırak ve bu işe tarafsız kişiler karar versin.

@LEON-X @bocekgrafik @cobi

• Önceki sistemimi i7 950 işlemciliydi. Coolermaster V8 soğutucum olmasına rağmen işlemci boşta bile 45 derecenin altına inmiyordu. Ki stok hızında. 4.3 GHz denememde ise çekirdekler 98 dereceyi görmüştü. Soraki çıkan Sandy'lerde bu sorun yoktu tabi ama malum ki Ivy'ler yine sorunlu bu konuda.

Bir sonraki FX 8120'li sistem oldu. Onu da tek fanlı Venomous-X soğutucuyla kullandım. Tüm çekirdekler % 100 yükte bile 42 dereceyi geçmemişti. Boşta da oda sıcaklığında çalışıyordu. İşlemciyi voltajsız 4 GHz'de kullnıyordum.

Testlere baktığımızda yüksek hız aşırtma durumunda AMD'nin fazla güç çektiği malum. Tek ekran kartı kullanan kişilere ise her türlü yetiyor ama işin içine SLI-CF girdiğinde AMD'ler yetersiz kalıyor ve ibre Intel'e, Intel'de de 2600K-3770K-3930K'ya dönüyor.

Özetle: Yeni nesiller için; FX 8350'nin yettiği yere kadar AMD işlemciler, onun yetmediği yerde de Intel'in 3770K ve üzeri işlemciler alınmalı bence. Intel'de 3770K altı işlemcilerin alınmasına karşıyım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Önceki sistemimi i7 950 işlemciliydi. Coolermaster V8 soğutucum olmasına rağmen işlemci boşta bile 45 derecenin altına inmiyordu. Ki stok hızında. 4.3 GHz denememde ise çekirdekler 98 dereceyi görmüştü. Soraki çıkan Sandy'lerde bu sorun yoktu tabi ama malum ki Ivy'ler yine sorunlu bu konuda.

Bir sonraki FX 8120'li sistem oldu. Onu da tek fanlı Venomous-X soğutucuyla kullandım. Tüm çekirdekler % 100 yükte bile 42 dereceyi geçmemişti. Boşta da oda sıcaklığında çalışıyordu. İşlemciyi voltajsız 4 GHz'de kullnıyordum.

Testlere baktığımızda yüksek hız aşırtma durumunda AMD'nin fazla güç çektiği malum. Tek ekran kartı kullanan kişilere ise her türlü yetiyor ama işin içine SLI-CF girdiğinde AMD'ler yetersiz kalıyor ve ibre Intel'e, Intel'de de 2600K-3770K-3930K'ya dönüyor.

Özetle: Yeni nesiller için; FX 8350'nin yettiği yere kadar AMD işlemciler, onun yetmediği yerde de Intel'in 3770K ve üzeri işlemciler alınmalı bence. Intel'de 3770K altı işlemcilerin alınmasına karşıyım yani.

4770 k mı alıyım 3770 k mı ?

• brs789 B kullanıcısına yanıt
    Bence 3770K ama sen bilirsin.
  • quote:

Bence 3770K ama sen bilirsin.

Oyun için bu ikili iyi mi sizce ?

İ7 3770k + Asus Gtx770

• brs789 B kullanıcısına yanıt
    Son derece yeterli. Ama şunu bil ki, 770 yerine Titan bile alsan oyunlarda ayar kısman gerekecek. Sonra "Bu kadar para verdik. Yine de ful ayarda oyanayamıyorum" deme. Gereksiz ayarlar var çünkü. Bunun için de imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi'ni oku bence.
  • quote:

Son derece yeterli. Ama şunu bil ki, 770 yerine Titan bile alsan oyunlarda ayar kısman gerekecek. Sonra "Bu kadar para verdik. Yine de ful ayarda oyanayamıyorum" deme. Gereksiz ayarlar var çünkü. Bunun için de imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi'ni oku bence.

Bakarım mobilim şuan :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.