Şimdi Ara

Bu sistemi almaya karar verdim ancak kafamda bir iki soru işareti var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LEON-X

Buradan alabilirsin gayet iyi firmadır...

http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari/zotac_gtx-334-7145.html

Şimdi bir parçayı bulsam diğerini bulamıyorum hepsini tek yerden almak istiyorum birden çok firma ile uğraşmak zor oluyor bir bakayım exa

Exa güzel de anakart aklımda şöyle bir şey oluştu
    Asus Rampage II Extreme X58 6.4GT/s DDR3 S+GL 1366
    bu nasıl arada 300tl gibi büyük fark var ne fark eder ilk yazdığımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 27 Nisan 2009; 3:36:32 >

• Valla normalde hangi parça nerede hesaplı oradan almak daha iyi oluyor genelde öyle yapıyoruz, tüm parçaları tek yerde bulmak zor oluyor gerçektende...

Şöyle eleyebilirisin;

yazdığımız firmalara bakarsın hangisinde alacağın ürünler daha çok bulunuyor önceliği o firmaya verirsin, kalanını da tek tek ya da birkaçını tek firmada buldun mesela o şekilde alıcaksın...

Edit: İlk yazdığın anakartla arasında fark olmaz o üründe çok iyi ve testleri de var hatta MSI Pro'yu bile alsan canavar gibi o.c yapıyor kullanan arkadaşlarım var yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Nisan 2009; 3:38:14 >
  • quote:

Valla normalde hangi parça nerede hesaplı oradan almak daha iyi oluyor genelde öyle yapıyoruz, tüm parçaları tek yerde bulmak zor oluyor gerçektende...

Şöyle eleyebilirisin;

yazdığımız firmalara bakarsın hangisinde alacağın ürünler daha çok bulunuyor önceliği o firmaya verirsin, kalanını da tek tek ya da birkaçını tek firmada buldun mesela o şekilde alıcaksın...

Tamam ben ilk başta AKNET'e uğrarım yakınlarım var yamuk olmaz :D orada olmazsa senin dediklerine bakarım birde anakart yazdım önceki mesajımda bir şey fark eder mi?
  • Evet anakart ile görüşümü yazdım copy yapıyorum aynen...

İlk yazdığın anakartla arasında fark olmaz o üründe çok iyi ve testleri de var hatta MSI Pro'yu bile alsan canavar gibi o.c yapıyor kullanan arkadaşlarım var yani...

MSI PRO --- 380 liralık bir anakart testlerini incelemeni öneriirm yani daha önce de dediğim gibi çok para vermene gerek yok yani...
  • quote:

Valla normalde hangi parça nerede hesaplı oradan almak daha iyi oluyor genelde öyle yapıyoruz, tüm parçaları tek yerde bulmak zor oluyor gerçektende...

Şöyle eleyebilirisin;

Edit: İlk yazdığın anakartla arasında fark olmaz o üründe çok iyi ve testleri de var hatta MSI Pro'yu bile alsan canavar gibi o.c yapıyor kullanan arkadaşlarım var yani...

Asusun sitesinden baktım ama Rampage Ex. gaming yani oyun amaçlı overclock daha yatkın sistemi iki şey için alıyorum overclock ve yüksek kaliteli oyun keyfi rampage sanki daha uygun gibi geldi

• Hocam hiç alakası yok...

Daha önce lga 775 için Rampage formula serisi çıkarmışlardı adam almış c.f yapamadı yani pci-ex sloatları yüzünden yakındı araları ona da oyun kartı demişlerdi

Bana sorarsan Asus alma derim önerim Gigabyte ud4p olur... Pahalı olan ürün iyi olacak diye bişiy yok

Bu sistemi almaya karar verdim ancak kafamda bir iki soru işareti var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Nisan 2009; 3:50:47 >

• quote:

Hocam hiç alakası yok...

Daha önce lga 775 için Rampage formula serisi çıkarmışlardı adam almış c.f yapamadı yani pci-ex sloatları yüzünden yakındı araları ona da oyun kartı demişlerdi

Bana sorarsan Asus alma derim önerim Gigabyte ud4p olur... Pahalı olan ürün iyi olacak diye bişiy yok

Ya şimdi ben gigabyte en üst modele baktım almak intihar olur çünkü piyasada 2100+ mhz frekans ram yok 1600 lükde overclock için iyi değil o yüzden gigabyte eledim ama asus 2000mhz oc destekliyor kısacası voltaj vermeden fsb arttırarak 2000mhz destekli bir anakart ile %25 voltajsız yapılabilir voltaj işini pek sevmiyorum ama artık gireceğim o yüzdende asus rampage sıcak bakıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Oyun_canavarı

quote:

Hocam hiç alakası yok...

Ya şimdi ben gigabyte en üst modele baktım almak intihar olur çünkü piyasada 2100+ mhz frekans ram yok 1600 lükde overclock için iyi değil o yüzden gigabyte eledim ama asus 2000mhz oc destekliyor kısacası voltaj vermeden fsb arttırarak 2000mhz destekli bir anakart ile %25 voltajsız yapılabilir voltaj işini pek sevmiyorum ama artık gireceğim o yüzdende asus rampage sıcak bakıyorum

Eğer sende tamam dersen Rampage yapacağım deluxe yerine

• Üstad karar senin valla... Şu sistem dünyanın en hızlı oyun bilgisayarı ünvanı aldı istersen gözat...

Intel Core i7 965Extreme Edition @ 3.9ghz
    MSI X58 Eclipse SLI DDR3 Mainboard
    Corsair Dominator 1866 6gb 3x2GB DDR3
    Nvidia 295 GTX 575mhz (2 adet @1000mhz gpu o.c)
    Seagate 500gb 32mb Sata II (X 4 adet Raid 0)
    Titan Fenrir LGA 1366 Cpu Cooler
    Lian Li V2000 Full Tower
  • quote:

Üstad karar senin valla... Şu sistem dünyanın en hızlı oyun bilgisayarı ünvanı aldı istersen gözat...

Intel Core i7 965Extreme Edition @ 3.9ghz
    MSI X58 Eclipse SLI DDR3 Mainboard
    Corsair Dominator 1866 6gb 3x2GB DDR3
    Nvidia 295 GTX 575mhz (2 adet @1000mhz gpu o.c)
    Seagate 500gb 32mb Sata II (X 4 adet Raid 0)
    Titan Fenrir LGA 1366 Cpu Cooler
    Lian Li V2000 Full Tower

Bu Denta Game Zone 10bin TL lik PC değil mi hepsi burada var şimdi bana göre anakart seçimi düzgün değil 2 tane GTX gereksiz olmuş işlemci için 975 bekliyorum dediğim gibi ramler ise 2000mhz 3x2gb DDR3 dururken benim toplayacağım sistem 6bin tl gibi bir fiyata maal olacak ama birkaç sene tüm ayarlar yüksekte oynayacağım olmazsa SLI yaparım ama şimdi gereksiz

Üstad rampage mı deluxe mi? Asus alacağım o kesin ikisi arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 27 Nisan 2009; 4:07:37 >

• Asus Rampage II Extreme 'de 1333mhz sonrası ram desteğini standart olarak vermiyor ki... Overclock ile o değere sen alıyorsun ayar yaparak...

Bence çok gereksiz bir fiyat farkı var 845 lira... Tipi hoş ama açıp seyretmeyeceksin kartı...

Yüksek seviye birşey istiyorsan bunlara bak o zaman std olarak ddr3 2000mhz veriyor..

GIGABYTE X58 Extreme http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35942

GIGABYTE X58 UD5 http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35943

• quote:

Asus Rampage II Extreme 'de 1333mhz sonrası ram desteğini standart olarak vermiyor ki... Overclock ile o değere sen alıyorsun ayar yaparak...

Bence çok gereksiz bir fiyat farkı var 845 lira... Tipi hoş ama açıp seyretmeyeceksin kartı...

Yüksek seviye birşey istiyorsan bunlara bak o zaman std olarak ddr3 2000mhz veriyor..

GIGABYTE X58 Extreme http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35942

GIGABYTE X58 UD5 http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35943

Pardon yav uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiyorum gigabyte ha buu arada emin misin? kendi sitesinden baktım

# Çift/Üç Kanal Bellek Mimarisi
    # DDR3:

* 6 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 24GB'a kadar bellek desteği
    * DDR3 2100+/1333/1066/800MHz

o site yanlış vermiş yani vatanınki gigabyte sitesinden baktım burdaki desteğin anlamı 1333 10066 800 ve 2100 üstü frekansta çalışır ramler kendin fsb oran ayarını yaparsın ama bu değerlerde çalışır 2100 destekliyor 2000mhz lik karta 100 mhz overclock olmuş oluyor yanlışım varsa düzelt ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyun_canavarı -- 27 Nisan 2009; 4:25:52 >

• 2100mhz ramler ne zaman çıkar bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.