Şimdi Ara

Bu sistemi Satmalımı? Böyle kalsınmı? Tavsiyeniz nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serhan83fb

Estirinde haklisin kesinlikle sadece cogumuzda olan doyumsuzluga ve degisiklik hastaligi diyelim.
    2009'a kadar bendede vardı dostum,baktım olacak gibi değil xbox360 aldım o zaman kurtuldum beladan,şimdi çok rahatım konsolum yok ama ryzen 1200 8gb rx570 ve 12gb ram benim için yeterli oyunlarda
  • yani zevk meselesi ama cidden bu sistem satılmaz ki yok ben illa satacam deseniz komple klavyesi mouseuna kadar kimse almaz tek tek hepsini 1 yıl boyunca satmaya çalışacaksınız değmez mis gibi kullanın ps5 çıkınca da yapıştırırsınız hem o zamana kadar da sistemin hakkını verirsiniz şu an bu pc yi satmak saçma ps4 almak çok daha saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKilLll

yani zevk meselesi ama cidden bu sistem satılmaz ki yok ben illa satacam deseniz komple klavyesi mouseuna kadar kimse almaz tek tek hepsini 1 yıl boyunca satmaya çalışacaksınız değmez mis gibi kullanın ps5 çıkınca da yapıştırırsınız hem o zamana kadar da sistemin hakkını verirsiniz şu an bu pc yi satmak saçma ps4 almak çok daha saçma
    2.el ps4 net alınır suana kadar çıkmış her özel oyunu oynayıp anında satılır

Uncharted 4 spiderman god of war last of us 1 -2 detroit vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.