Arkadaşlar sadece forumdan araştırdığım kadarıyla yaptığım bu sistem 5 yıl boyunca beni götürebilir mi ? Oyunlarda üst performans elde eder miyim ? Sizin yorumlarınız benim için çok önemli lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
Gayet güzel sistem hdd yerine bu alınabilir: Tıkla! Bunun yanına 40 veya 65gb ssd alınarak raid 0 yapılabilir. Monitör yerine bu alınabilir: Tıkla! Neden bunu tavsiye ettin dersen fiyat olarak ucuz hemde full hd ve 23 ekran ve LG kalitesi
SİSTEMİ BU ŞEKİLDE TOPLAMANIZ SİZİNKİNE GÖRE GÖZLE GÖRÜLÜR PERFORMANS KAYBI YAŞATMAZ HEM DE PARANIZ CEBİNİZE KALIR.
teşekkür ederim ama ssd için o hafıza az değil mi ?
i5 2500k ile i7 2600k arasındaki farkı söyler misiniz ? Çoğu kişi aralarında bi fark diyor , fark yoksa neden aralarında 200 tl fark var ?
@Jinnet
Dostum arkadaşın seçtiği monitör gayet güzel ve hdd samsung güsel dir ve gayet sessiz çaılışıyormuş (yorumlara göre)
@Shm
Dostum bence sistemini bozma bi tek işlemcin i5 2500k olabilir
Kasa olarak Haf912 senin sisteme hafif kaçar ya haf922 öneririm yada daha çok Thermaltake element g öneririm soğutması baya iyiymiş dev fanlar bulunuyor20cm,22cm,17cm,14cm
Psu seçimin güsel hem sli hem de cf destekliyor....
Evet o sistem seni 4 yıl felan götürür....
@Shm
Bak kardeş i5 2500k maximum 3.7Ghz e çıkarken i7 maximum 3.8Ghz e çıkabilir
i5 in sanal işlemcisi 4 i7 nin ise 8 dir
i5 in önbelleği 6mb iken i7 nin önbelleği 8mb tır
i5 intel hd graphics 2000 i7 ise 3000 serisini destekler
i5 grafik dinamiği 1.1Ghz i7 ise 1.35Ghz tir
i5 te intel vpro teknolojisi i7 de iste intel hyper threading(hiper sanal işlemci) teknolojisi vardır.
Ben i5-2500K taraftarıyım ama i7 daha gelişmiş teknolojiyle yapıldı ama 200tl fark a değmez bence
Bu arada iki işlemcide 95w güç tüketimi yapar haberiniz olsun....