Arkadaşlar kullandıgım sistemin(i3 550,r7 240,2+2gb ram) eski olmasından dolayı yeni sistem toplayacagım ancak bütcem cok fazla olmadıgından idareten bir sistem toplayıp seneye upgrade etmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Almayı düşündüğüm parçalar şöyle:
Eski sistemdeki ssd,psu,kasa ve monitörüde(720p) aynen kullanmaya devam ederim.İşlemci ve ekran kartını aldıgım zaman onlarıda yenilerim diye düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz neler?
quote:
Orijinalden alıntı: Fasfac
Arkadaşlar kullandıgım sistemin(i3 550,r7 240,2+2gb ram) eski olmasından dolayı yeni sistem toplayacagım ancak bütcem cok fazla olmadıgından idareten bir sistem toplayıp seneye upgrade etmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Almayı düşündüğüm parçalar şöyle:
Eski sistemdeki ssd,psu,kasa ve monitörüde(720p) aynen kullanmaya devam ederim.İşlemci ve ekran kartını aldıgım zaman onlarıda yenilerim diye düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz neler?
Belleğin birini ileride alırsın Anakart b450 yap İşlemci 2200g aynı fiyata gelir
2200g nin apu’su r7 240dan daha iyi, Ekran kartını da emekli edersin.
B450 anakart ilerde upgrade için daha iyi olur m.2 slotlu olması şart.
Anladım sağolun dediğiniz gibi anakartık b450 işlemciyide 2200g yaptım.Apuda tek ram sorun çıkartır diye 2ram almıştım ama çok sorun olmaz heraldeö
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme