Şimdi Ara

Bu sistemi toplamak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandıgım sistemin(i3 550,r7 240,2+2gb ram) eski olmasından dolayı yeni sistem toplayacagım ancak bütcem cok fazla olmadıgından idareten bir sistem toplayıp seneye upgrade etmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Almayı düşündüğüm parçalar şöyle:

Athlon 200GE işlemci
    Msı B350m anakart
    Corsair 8+8gb 3000mhz cl 16 ram

Eski sistemdeki ssd,psu,kasa ve monitörüde(720p) aynen kullanmaya devam ederim.İşlemci ve ekran kartını aldıgım zaman onlarıda yenilerim diye düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasfac

Arkadaşlar kullandıgım sistemin(i3 550,r7 240,2+2gb ram) eski olmasından dolayı yeni sistem toplayacagım ancak bütcem cok fazla olmadıgından idareten bir sistem toplayıp seneye upgrade etmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Almayı düşündüğüm parçalar şöyle:

Athlon 200GE işlemci
    Msı B350m anakart
    Corsair 8+8gb 3000mhz cl 16 ram

Eski sistemdeki ssd,psu,kasa ve monitörüde(720p) aynen kullanmaya devam ederim.İşlemci ve ekran kartını aldıgım zaman onlarıda yenilerim diye düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? Tavsiyeleriniz neler?

Belleğin birini ileride alırsın
    Anakart b450 yap
    İşlemci 2200g
    aynı fiyata gelir
  • 2200g nin apu’su r7 240dan daha iyi,
    Ekran kartını da emekli edersin.

B450 anakart ilerde upgrade için daha iyi olur m.2 slotlu olması şart.
  • Anladım sağolun dediğiniz gibi anakartık b450 işlemciyide 2200g yaptım.Apuda tek ram sorun çıkartır diye 2ram almıştım ama çok sorun olmaz heraldeö
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.