Uzun bir süredir araştırıyorum bu sistemi ayın 23 de toplama kararı verdim önerilerinizi bekliyorum. Ekran Kartı Konusunda x1950xtx konusunda kararsız kaldım büyük ekran kullanacağım için gtx tercih ettim. sizin tavsiye edebileceğiniz herhangi ek bir şey veya değiştirmemi uygun gördüğünüz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim . teşekkürler.
X1950XTX aklina teget bile gecmesin
Ayrica sisteminin kasasi nerde ?
bence gayet güzel... arkadaslar daha iyi bilirler ama sanırım intel'de indirim olacaktı(sanırım 22 nisandı.) onu bekleyebilirsin daha uygun almak icin.onun dısında tum parcaların guzel.forumda denenmiş onaylanmıs begenilmis parcalar. 8800gtx konusuna gelince kesinlikle vazgecme.8800'ler arasında f/p açısından en iyi marka msi.o yüzden güzel secim. kasayı yazmamıssın ama uygun genis bir kasan var sanırım. güle güle kullan simdiden...
En iyi ekran karti 200$ i gecmeyen ekran kartidir.teknoloji zaten cok hizli gelisiyo.
sen para sorun deil diyosan 1950xtx ile 8800gtx karsilastirilmaz bile. hic dusunme 8800gtx al.
kas aalmayi dusunmuyon heralde?????CD DVD rom falan da yok. ya eski bilgisayarinkini kullanacan ya da acikta calistiracan.
sisitem guzel. simdiden hayirli olsun...
ben de aynı sistemi toplayacağım. hatta bugün ramlerim ve anakartımı almak için inventusa gideceğim. Ama ben ekran kartını 8800 GTS almayı düşünüyorum. Gtx 'in yarı fiyatı olmasına karşın beni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. Ayrıca yeni çıkacak olan ATI kartları da görmek istiyorum. Eğer ATI daha iyi olursa haziran başı gibi değiştireceğim.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim en azından 8800 ü seçmemde içimi rahatlattınız. Kasa konusunda herhangi bir karar vermiş değilim ama uygun bir kasa almayı düşünüyorum çevrebirimleri ise elimdeki mevcutlarla idare etmek zorundayım şimdilik çünkü bütçeyi zorladım bu sistemle biraz bir ay sonra onlarıda yenileyeceğim tekrar teşekkürler.
arkadaşlar merak ediyorum bir ekran kartına neden 600 dolar gibi para veriyorsunuz çok pahalı değil mi ya o paraya daha guzel bir şeyler alınamazmı örneğin 200-250 dolar arası bir ekran kartı alıp üste kalan parayla başk şeylere yatırım yapmak daha iyi olmaz mı
tabii söylediğin aslında çok mantıklı bir şey ama kullanacağım monitör çözünürlük sebebiyle üst noktada performans gerektiryor bunu karşılamam lazım sıkıntı yaşamak istemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme