Şimdi Ara

Bu sistemi toplayacağım sizce nasıl?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw bu konuda bi daha mesaj yazmıcamda sen niye karışıyon bişey bilmeden mesaj yazıyon amacın nedir anlamadım kimsenin tavuğuna kış demedik sadece neden diye sorduk.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: £hmet

@cluber00 ben kimseye bir hakaret etmem yazdığım yazıları da gayet dikkatli bir şekilde yazarım benim anlamadığım arkadaş gerksiz diyo.. ve bunu neye dayanarak sölüyo...

tamam tartısmaya girmeyelim.corsairlerde oldukcakaliteli ve hesaplı belleklerdir.
    oc de yapan ve gayet güzel gecinip giden çok , sadece fiyattan tasarruf etmek için corsair alınabilir.
    forumda 750ytl lik sisteme bile ocz reaper filan koyuyorlar,tipinden mi kazanıyordur nedir,kaliteli bellekler ama oc yapacaklar için kaliteli,hiç oc yapmayacakalr için corsair bile pahalıdır,ama en ucuz bellekler ile aralarında 10$ fark oldugu içn ve daha kaliteli oldugu için corsair tavsiyelerde yerini alıyor , veritech gibi yani.

• abi ben kimseye bişey demedimki yanlış anladıysan özür dilerim
  • quote:

abi ben kimseye bişey demedimki yanlış anladıysan özür dilerim

yok yani adama öyle birden agresif şekilde çıkıstın yanlıs okumusun orayı , adam da ne oldugunu ssırdı haliyle
    konunun uzamasına gerek yok,tartısılacak bir konu degil
  • Veritech yeterlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Veritech yeterlidir.

niye güldün hocam ?
  • Şimdi bide veritech mi çıktı diye kısmasınlar ona güldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Şimdi bide veritech mi çıktı diye kısmasınlar ona güldüm

aksam aksam
  • quote:

@cluber00 ben kimseye bir hakaret etmem yazdığım yazıları da gayet dikkatli bir şekilde yazarım benim anlamadığım arkadaş gerksiz diyo.. ve bunu neye dayanarak sölüyo...

NOT:Overclok yapmayacam :=) demiş arkadaşımız , oc yapmayacaksa OCZ almanın ne lüzumu var???.....Tutturmuşsunuz marka merakı marka merakı.....İkiside 2gb degilmi , ikiside aynı işlevi görmüyor mu?...O zaman problem yok , zaten yazıma daha dikkatli bakarsan ne demek istedigimi anlarsın....Ama iyi oku , onu da yanlış anlama....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.