Şimdi Ara

BU SİSTEMİME EKRAN KARTI TAVSİYESİ YAPABİLİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. sistemim aşağıdaki şekildedir.

6gb DDR2 1066 MHZ Ram

GİGABYTE GA-MA790X-UD3P AMD 1333MHZ AM3/AM2+/AM2 ANAKART

1TB SEAGATE HDD

AMD PHENOM II X4 945 QUAD CORE 3,0 GHZ AM3 İŞLEMCİ

POWERCOLOR ATI hd4890 1GB 256 BİT GDDR5 (DİRECTX 10.1 ) (bozuldu )

750w 80+ psu

bu sistemdeki ekran kartımla gta4- lol- csgo- bf3- cod black op 2 fln iyi derecede oynayabiliyordum ve gayet iyi bir ekran kartıydı bana göre tek eksik yanı dx11 olmamasıydı. neyse dün itibari ile bozulduğu için yeni bi tane ekran kartı alıcam.
    bu sisteme göre yeni nesil oyunları da oynayabilmek için orta bütçeli ekran kartı tavsiye edebilir misiniz. 300-400-500 tl civarında. yada tavsiyelerinize göre biraz daha para bulabilirim ama sistem biraz eski olduğu için fazlasına gerek var mı bilemiyorum.
    şimdiden teşekkür ederim.

• aslında r9 270 veya 270x diyeceğim ama bütçeyi aşıyor o yüzden r7 265 alınabilir.
  • bu sefer şansımı nvidia dan yana denemek istiyorum. eski kartımı 2009 yılında almıstım bu gune kadar idare etti beni :) nvidia olarak ne önerebilirsiniz. bütçeyi zorlarsam en fazla ne alabilirim yada zorlamadan eski kartımdan yüksek ne olabilir.
  • 2elden gtx 660 serisinden kart alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır ve nvidia istiyorsanız bu kart olabilir.128 bit olmasına rağmen 265'e yakındır.daha fazlası da uygun olmaz o işlemciye.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-geforce-gtx750ti-oc-2gd5--2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.aspx
  • Arkadaslar bu 750ti islemcimle darbogaz yapmaz değilmi. Bi arkadasa sordum sıkıntı olabilir dedide. Sıkintı olsaydı onermezdiniz heralde simdi almaya gidiyorum. Vatan dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.