Şimdi Ara

BU SİSTEMLE KAÇ CHAR AÇABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. SORUM : ARKADŞLAR BU SİSTEMLE KAÇ CHAR AÇABİLİRİM BOTTA HİDE CLİNET YAPARAK KAÇ CHAR AÇABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TŞKLER....

Anakart Adı Asus M4A78LT-M LE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    CPU Türü QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200)
    ,Sistem Belleği(RAM) 8192 MB(8GB) (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
    EKRAN KARTI NVIDIA GeForce 9400 GT 2GB 128 BIT
    sıstem windows 7 ultimate 64 bit
    2. BİR SORUM DAHA OLUCAK SICAKLAR DEGERLERI NASIL SIZCE BİLGİSAYAR BOSTAYKEN
    SICAKLIK DEGERLERİ VE RAM KULLANIM DEGERLERI

3. SORUM: SICAKLIK DEGERI SADECE CEKIRDEKLERI GOSTERIYOR BIOSTAN BAKTIGIMDA 39-40 DERECE SICAKLIK GOSTERIYOR CPU DA BEN HAWRWARE MONITORDEN FAN DAHA SESSIZ CALISSIN DIE
    FAN AUTO MODE STARD SPEED FAN 30 DERECE

FAN AUTO MODE FULL SPEED TEMP 55 DERECE
    YAPTIM BU DEGERLERIDE KALSINMI YOKSA SIZLERIN ONERECEGI DEGERLER VARMIDIR
    SICAKLIK VE RAM KULLANIM DEGERLERI RESIMDEKI GIBI
    DEGERLER EVERST AIDA 64 EXTREME EDİTORDEN ALINMISTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _StyLe_ -- 17 Mart 2012; 23:50:38 >

• işlemcini yazmamışsın ama verdiğin fotodan 4 çekirdekli olduğu anlaşılıyor
    ekran kartı bu sisteme çok düşük kalmış bu sistemle hide yaparak anca 1 parti açabilirsin eğer ekran kartını 5850 veya 6000 sersi vb gibi değişimlerle 12 civarı v eya biraz daha üstünü açabilirsin diye düşünüyorum ..
  • Bence en az 10 char acarsın benim pc bundan azcık daha kötü hiç donmadan bi party acıyorum
  • 15 olur bence yani 2 pt açarsın nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

işlemcini yazmamışsın ama verdiğin fotodan 4 çekirdekli olduğu anlaşılıyor
    ekran kartı bu sisteme çok düşük kalmış bu sistemle hide yaparak anca 1 parti açabilirsin eğer ekran kartını 5850 veya 6000 sersi vb gibi değişimlerle 12 civarı v eya biraz daha üstünü açabilirsin diye düşünüyorum ..

pardon işlemciyi yazmayı unutmusum işlemcim
    CPU Türü QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200)
    evet 4 cekirdek
    evet ekran kartı bıraz dusuk kalmıs 2 gb 128 bıt ddr2 ama 8 lı pt acmayı dusunuyorum sadece bırde işlemcim nasıl sızce
  • clientli 15-20 tane,benim sisteme benziyor, Sbotmod/Clientless eklentisi kullanırsan 30.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

clientli 15-20 tane,benim sisteme benziyor, Sbotmod/Clientless eklentisi kullanırsan 30.

Sbotmod/Clientless derken hide clinet den bahsedıyorsunuz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _StyLe_

quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

clientli 15-20 tane,benim sisteme benziyor, Sbotmod/Clientless eklentisi kullanırsan 30.

Sbotmod/Clientless derken hide clinet den bahsedıyorsunuz dimi

Hayır! Sbotuna ilave aldığın bir program. Sbotmod. sitesi: botshed.org (süresi yüklenmiş bir ıd şifre ile siteye girmedikçe programı göremezsin)
    8char-7gün 3TL
    8char-28gün 7,50TL
    16char-28gün 14,40TL

Mesela son yazdığımı ele alalım, 16 tane sbotuna clientles özelliği ekler ilaveten 14 tanede normal sbotu clientli açarsın etti 30 =)
    Clientlessi çok çok eskiler bilir yani sbotda o özellik kalkmadan önce sbot kullananlar, Sadece sbotunu açıyorsun hiç sro açmıyorsun sbot onu oyunda tutup kasıyor. Dolayısı ile de pc yi sadece sbot.exe nin harcadığı kadar azıcık kasıyor, sro_client.exe hiç çalışmıyor :)

Reklama girmezse benden yani bot155.com dan satın alabilirsin. Ben ve bir kişi kullanıyor ama accountun yoksa 1 sereflik 7,50 TL ye de Sbotmod account alman gerekir.

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 19 Mart 2012; 0:36:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.