Bu sistemle nfs most wanted 2 kasıyor bi bakıyorum 55 60 fps bi bakıyorum 29 30 fps çok fazla düsüs oluyo ekran kartı sıcaklığı 78 derece oluyor sadece bu oyunda böyle metro last light very high aa kapalı 60 dercece falan oluyo bu oyunda böyle yardım edermisiniz donanımsal bi sorunmu ?
Hocam 7870xt almayı düşünüyordum ama son yarım saatte kartla ilgili forumda 761371635812 tane sorun mesajı okuyunca vazgeçtim
üssteki mesajda yazdığım gibi oyun sorunlu işlemciyi tam kullanmıyor hd 7870 xt ile ilgili bir problem yok ; yanlız hd 7870 xt de de çınlama sesi sorunu çok yaşayan var.
Ya hocam öyle diyorsun tamam da ısınma ve cool whine sorunlarını çok fazla okudum . bu hafta normalde kart alıcaktım 7870xt yi kafaya takmıştım da zaten hatta vatanda %25 indirimle 566 tl ye bulduk . Performans olarak daha iyi olabilir ama stabilite de önemlidir bence .
şu anda hd 7970 kullanıyorum ,öncesinde hd 7870 ez (xt) crossfire kullanıyordum ondan önce de yine hd 7970'kullandım. sadece şunu diyebilirim amd kullanıyorsan her an garip durum veya sorun ile karşılaşma olasılığın nvidia'ya göre daha yüksektir. hd 7870 xt de zaten tabiri caizsse hd 7950 olmaya hak kazanamamış gpu'ların kırpılarak kullanıldığınbir kart ve hd 7950 kadar elektrik tüketebiliyor. yani hd 7870 xt aldığında sorun yaşama olasılığı daha yüksek.ama aynı fiyata aynı performansı verebilen nvidia'nın kartı olmadığın f-p kartıdır. ama dersen ki stabilite iyi olsun sorunsuz olsun bu durumda nvidia'ya yönelmekte fayda var ...ama sorun çıksada önemli değil dersen hd 7870 xt,hd 7950 gibi kartlar tam f-p kartıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: sefa345
Birde kardesim bu windows 8 enterpise indirmeye değer mi performans artışı olurmu
windows 8.1'in önizleme sürümü çıktı onuda ikinci işletim sistemi olarak kullanıyorum. stabil sürümü çıkınca 8.1'i indirmeni tavsiye ederim başlat menüsü, arayüzde erişim kolaylıkları gibi vb güzel yenilikler var.
Sağolasın çok açıklayıcı oldu anladım ama sorum şu windows 8 enterpise geçersem perf düşermi artarmı yoksa aynımı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme