Şimdi Ara

bu sistemle lol oynayabilir miyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

ya 2,5gb bant genişliği ile 150gb bant genişliği falan fark yaratır bence
    ya da 250Mhz ile 800 MHz arasında ufak da olsa fark olur gibi.

O değil de, hangi mağradan çıkardın o makineyi? Yani, baya eski alet.

Seni ezmiyorum bu arada, aleti öylesine bulmuşsun da yani nerden buldun niye onu buldun diyorum. 2. el bi ekran kartı al 50 lira verip, adam gibi oyna derim. -hoş PCI girişi yoktur ki o anakartta. Ama tavsiyem, bi tane ufak laptop al, onlarda oyna. Netbook seviyesinde bi PC'de oyun oynıcağına nereye gidiyosan oraya götürürsün en azından.-

@Ashandle

Katılıyorum ama ben dedim ram'in etkisi çok az diye.

@PhTx3

250Mhz ile 800 Mhz arasında ufak fark olmaz.

800Mhz ile çalışan ekran kartı 100Mhz artınca 4-5 fps destekle daha yükseklere artarsa bu çook fps artışı demek.

Sen 512 Mbram yiyen bir oyuna 5000000000000GB ekran kartı da taksan gene orada bir performans artışı göremezsin.

o mesajda ben "ufak" bi fark olduğundan bahsetmiştim :/

• devlet meselesi haline getirdiniz kavga çıktı resmen. biz susalım arkadas denesin oynayamazsa haksız çıkmış olurum şimdiden özür dilerim eğer oynayamazsa, ama normal şartlarda rahatlıkla oynaması lazım.

arkadas belki denemistir, önceki mesajlari okumadım, bilmiyorum.
  • benim eski bilgisayarımın neredeyse aynısı senin yazdığın sistem. ekran kartı aynı, benim işlemci 2,6'ydı, ram ise 512 mb. ben bu bilgisayarda oynayabildim, tabi oyuna girebildim demek daha doğru, çünkü zevk alınması imkansız bir şekilde oynayabildim. teamfight durumlarında ise hata almadım ama çok kötüydü. oynarsın ama zevk almazsın diyeyim işte.
  • sayfasından bakman gereken destek Shader version 2.0 capable video card yazısıdır 5200 destekliyor mu ? destekliyor oyunu açarmı açar ama okadar .
    oyunun menülerinde dolaşabilirsin anca en akla yatkın yapacağın şey 30-40 lira verip agp 68oogt 7600 vb bir agp ekran kartı bulmak
  • beyler AMD RADEON HD 5500 SERİES NASIL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKANEON

beyler AMD RADEON HD 5500 SERİES NASIL ?

Kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERKANEON E kullanıcısına yanıt
    Leş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.