Şimdi Ara

bu site güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugünde internet siteleri kapanmış sanırım ve şunu yazmışlar "Kısa bir bakım çalışması yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz..."

• oshora O kullanıcısına yanıt
    Burda resimler paylaşmıştım silmişler. Çok açık belliydi. Siz hiç beklemeyin şikayetvar a şikayet yazın bankanızla görüşüp savcılığa başvurun. Bariz dolandırıcı adamlar o site kapandı. İnternette hakkında ywpılan yorumlar ne kadar iz varsa hrpsi ortadan kalkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kdvlgl K kullanıcısına yanıt

Ben etbise ve trendyolda mağazaları olduğu için güvenerek alışverişimi yapmıştım. Bugün bankamdan savcılık için evraklar alıcam. Elimde bide butiksevil ile yazıştığımız ss ekran görüntüleri var bir işe yarar mı acaba

• oshora O kullanıcısına yanıt
    Burdaki görüntüleri de al bence. Aslımda hiçbirine gerek yok parasını ödeyip biri ürün siperiş etmişiniz ve elinizie ulaşmamış. Kredi kart dekontu bile yeter. Ama elinizde fazlasıyla delil olsun. Etbisi de arayın size güvenip aldım nolacak diye sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdvlgl -- 19 Mayıs 2021; 11:43:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada butiksevil Trendyolda tekrar satışını yapmaya başlamış çok enteresan. Trendyol'un kalite kontrolünden nasıl geçiyorlar anlamış değilim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.