Şimdi Ara

Bu site nasıl olmuş arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleştirirseniz sevinirim. Olumlu yanlarını da söylerseniz sevinirim.

www.yapıtasarım.com.tr

Aşık Taşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81metehan -- 4 Temmuz 2013; 11:13:00 >

• Çok çok güzel olmuş emeğine sağlık.
  • Yeni tasarımcıysan ilk başlangıç olarak güzel olmuş.
  • Çok güzel olmuş hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha görsellik ile daha iyi olabilir.
  • 81metehan 8 kullanıcısına yanıt
    biraz daha görsellik verirsen daha iyi hale gelebiliriz ama yinede güzel emeğine sağlık
  • Sol tarafın menü kısmına hover eklersen daha hoş duracak gibi. Ayrıca footer kısmında sağ taraf boş duruyor?
  • ürünler 3x3 değilde tek satıra sığdırsan daha iyi olurdu, en kötü ürünlerin altlı üstlü arası çok fazla boşluk daha yaklaştırırsan iyi olur, ve arkadaşın dediği gibi footer kısmını en olmadı ortala sağ tarafı dolduracak bişeyler bulamıyorsan.
    Netice olarak piyasada webmasterım diye gezinen kişilerin yaptığı işlere göre daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
    Hevesin kırılmasın yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynex

piyasada webmasterım diye gezinen kişilerin yaptığı işlere göre daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Bu kısma aynen katılıyorum.
  • -Footer sağ tarafı boş ve kötü gözüküyor.
    -Ürün sütünları çok büyük geldi benim gözüme.

Fakat bunlar ufak sorunlar, bence gayet güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 21 Temmuz 2013; 21:17:01 >
  • Teşekkürler,
    sağolun
  • Site tasarımı cok büyük olmuş yani yakın birazdan fontları ve divlerin yüksekligini kısarsan iyi olur .Onunda gayet normal.
  • Görselliğe gerek yok, sadelik iyidir.

Kategorileri ordan alıp, slider'ın sağına koysan daha iyi olur.
    Footer'ın sağı boş kalmış, oraya firmanın haritasını koyabilirsin Google Maps Api ile
  • Teşekkürler bütün yorumları dikkate alıyorum.
    boş bir zamanımda değişiklik yapabilirim.
  • ürün altındaki yabancı kısımlar bana templaten hazır olduğu düşüncesine düşürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asp.net site hazır değil!
    Asp.net hazır kod var mı duymadım.
    Yıllardır uğraşıyorum amatör olarak.
    Kodlar css her şey el emeği. Web developer ile kodlayarak yapıyorum. Dll leri kendim yazıyorum. UserController, sayfalar, App Code Cs'ler, Bin dll'ler hepsi bana ait.

Ayrıyeten "Lorem Ipsum" yani Lorem üretmek matbbaa yazısıdır. Latincedir. Hazırlanan şablonlarda tasarım amacıyla kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81metehan -- 20 Şubat 2014; 13:57:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.