Şimdi Ara

bu sitedeki avatarlar neden bu kadar küçük???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başka sitelerde daha büyükleri kullanılabiliniyor

• O zaman başka siteye gideceksin.
  • burası avatar ve imza yarıştırma sitesi olmadığı için diğerlerinden farklı.

Yoksa burada da teknik olarak yarım sayfa imza yazabilirsin,
  • 800 e 600 e kadar izin verilen forumlara sinir oluyorum kotamız var göz zevkimiz var.
    Donanımhaber en iyisni yapıyor avatarlar ne çok fazla dikkat çekiyor ne de fazladan kotadan yiyor.
  • Bence bu boyutlar çok iyi. Hatta tamamen kaldırılsada olur.
  • Buradaki kişilerin burda durma sebeplerinden biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 5 Mayıs 2007; 13:28:50 >
  • demek öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlacK-AngeL

demek öyle

öyle beyenmediysen kıytırık forumlara git
  • beni kovuyorsunuz anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

öyle beyenmediysen kıytırık forumlara git

Diğer forumları bilmiyorum da bu forumda ciddi bir "İlköğretim ve lisede Türkçe derslerinden kaçanlar mevcut"

Beyenmek değil, BEĞENMEK.

Birde eğer yerine eyer diyenler var onlara bir yerimle gülüyorum artık, düzelmiyorlar..
  • quote:

beni kovuyorsunuz anlaşılan

Arkadaşım sen onlara bakma bu ara bizim halkımız sürekli çatacak yer arıyor.

Avatarların küçük olmasının sebeplerinden biri de forumun altyapısının buna izin vermemesi sanırım.

Sen burada takıl biraz. Forumda herkez bu başlık altında başkasını küçük düşürecek şekilde cevap vermiyor.

• quote:

beni kovuyorsunuz anlaşılan

kovmamız için bizim olması lazım. Bizde senin gibi sadece ziyaretçi, daimi üyeyiz.
  • sayfanın hızlı açılması için sonra sayfas çok yavaş açılıyo diye ttneti suçlarsınız
  • Çok üyeli bir forumda, yoğun mesaj atılır, trafik yoğundur. Fazladan her byte veri forumun yavaşlamasına neden olur gereksiz yere. Ondan Kara Melek ondan.
  • Gayet güzel,başka forumlardaki gibi sayfanın yarısını kaplayan cafcaflı avatar ve imzalara hiç gerek yok...
  • Burada bulunma sebebim de bu zaten. Ben kullanmıyorum şahsen, fazlalık olarak görüyorum. Ne gerek var böyle şeylere zaten?
  • birazdaha büyük olabilir

bu sistemi yavaşlatmaz normal bir sitede bundan kat kat fazla grafik bulunur

sistemin yavaşlığı veritabanı ve kişi sayısından
  • dedıgın gıbı buyuk olsaydı sayfa acılmasından yavaslamaya kadar hersey olur 128*128 bence gayet ii
  • Site küçükken de bu şekildeydi ayarlarımız.

Aslında bu kurallardaki temel neden daha az dikkat çekmek ve odaklanmayı üyelerin yazılarına vermek içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Site küçükken de bu şekildeydi ayarlarımız.

Aslında bu kurallardaki temel neden daha az dikkat çekmek ve odaklanmayı üyelerin yazılarına vermek içindir.

Böyle süper hocam. Kaliteli forum sitesi dediğin zaten böyle olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.