valla öle bi konu olsa özellikle vurgulanır diye düşünüyorum ama kimse o konuda bişey sölemedi
fiyatlar süper ama aynı korku ya güven? bende cowon d2 inin peşindeyim yardım pls
www.amerikaexpress.com adresinden cuma günü yani 22.02.2008 tarihinde nikon coolpix p5100 makinesini googlechek ile satın aldım. gogole c.tesi günü kredi kartından parayı çekti. bugünwww.amerikaexpress.com sitesine girmeye çalıştım ama maalesef karşımda site ile iilgili problem var diyebileceğim bir uyarı ile karşılaştım. inşallah bir problem çıkmaz. mümkünse google den bu siparişi nasıl iptyal ettirebileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek kimse varmı. Saygılar
Ben de Mart ayında bu siteden alışveriş yaptım, Sony W90 aldım. Ödememi Paypal ile yaptım sitede görünen fiyatlara kargo dahil arkadaşlar. Ürün 10 günde elime ulaştı, Üstelik DHL ile saat başı kontrol ediliyor. Gümrük konusuna gelince, adamların gümrük komisyoncuları varmış, istanbul'a giriş yaptığında direk komisyoncular hallediyor işi. Ürün gayet güzel, sorunsuz çalışıyor. Yalnız site biraz problemli, site sahiplerine ulaşmak neredeyse imkansız. Şuan bakıyorum site açılmıyor bile. Ben biraz şanslıydım galiba:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme