quote:Orjinalden alıntı: n3k çok bilmişlik yapıp kendinize geyik ortamı yaratmayın arkadaş sadece sormuş . yav ne alakası var bi şey mi dedik.Bende bi şey bilmiyorum.Ne olmuş.
quote:Orjinalden alıntı: yarkanavci quote:Orjinalden alıntı: n3k çok bilmişlik yapıp kendinize geyik ortamı yaratmayın arkadaş sadece sormuş . yav ne alakası var bi şey mi dedik.Bende bi şey bilmiyorum.Ne olmuş. bn ortada dalqa qecilcek bi sey görmüyorum
quote:Orjinalden alıntı: @İNsOmNİA@ quote:Orjinalden alıntı: yarkanavci quote:Orjinalden alıntı: n3k çok bilmişlik yapıp kendinize geyik ortamı yaratmayın arkadaş sadece sormuş . yav ne alakası var bi şey mi dedik.Bende bi şey bilmiyorum.Ne olmuş. bn ortada dalqa qecilcek bi sey görmüyorum takma dostum herbiri tasarım konusunda uzman oldukları için komiklerine gitmiş olabilir..
quote:Orjinalden alıntı: eub quote:Orjinalden alıntı: @İNsOmNİA@ quote:Orjinalden alıntı: yarkanavci quote:Orjinalden alıntı: n3k çok bilmişlik yapıp kendinize geyik ortamı yaratmayın arkadaş sadece sormuş . yav ne alakası var bi şey mi dedik.Bende bi şey bilmiyorum.Ne olmuş. bn ortada dalqa qecilcek bi sey görmüyorum takma dostum herbiri tasarım konusunda uzman oldukları için komiklerine gitmiş olabilir.. +1