merhaba arkadaşlar bütün parçaları aldım fakat su soğutma hakkında bilgim olmaığı için size danışıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler ..
şimdilik sadece 1 tane ekran kartına uyguluyacam 2. ekran kartının bloğu eksik gelmiş o da gelecek daha sonra 2. ekran kartını da devreye sokmayı planlıyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hangi konuda yardım istediginizi yazsanız daha güzel olurmus
resime yazmışım konuya yazmayı unutmuşum :)) hortumların bağlantı şekli nasıl olmalı sorunum bu
Sadece ekran kartını sogutacaksanız rezervuar>pompa>radyatör>vga şeklinde sıralayın.İkinci ekran kartı da gelince aynı düzeni devam ettirin rezervuar>pompa>radyatör>vga>2. vga şeklinde takın.
rica etsem resimli anlatım yapabilşirmisini çünkü her alete 2 tane giriş var yanlış bişey yapmak istemiyorum şimdiden tşkler
Kasanızı görmeden anlatım yapmam dogru olmaz.Kasanızın marka ve modelini yazarsanız daha iyi olur
Profesyonel şekilde destek istiyorsan PM den iletişime geçebilirsin.
radyatörden çıkan hortum işlemci bloğa takılmalı ilk ve ilk soğumuş su cpudan geçmeli sonra vga hdd ram varsa blok onlardan geçip pompa ve su deposuna bağlanmalı
quote:
Orijinalden alıntı: cindimaturab
radyatörden çıkan hortum işlemci bloğa takılmalı ilk ve ilk soğumuş su cpudan geçmeli sonra vga hdd ram varsa blok onlardan geçip pompa ve su deposuna bağlanmalı
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: alidarkstone
quote:
Orijinalden alıntı: cindimaturab
aynen
adam cpu'yu sisteme sokmamış.Sadece ekran kartlarına soruyor.
Evet öyleymiş bakmamıştım. Sonuçta mantık aynı farkeden birşey yok düşenen biri cpu blok kelimesini aradan çıkarıp gpu bloğa bağlaması gerektiğini anlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek
merhaba arkadaşlar bütün parçaları aldım fakat su soğutma hakkında bilgim olmaığı için size danışıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler ..
şimdilik sadece 1 tane ekran kartına uyguluyacam 2. ekran kartının bloğu eksik gelmiş o da gelecek daha sonra 2. ekran kartını da devreye sokmayı planlıyorum
Birşey sormak istiyorum radyatörü nereden aldınız acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme