Şimdi Ara

Bu Soğutuculardan Hangisi Daha İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO

COOLER MASTER HYPER 412S

THERMALTAKE CONTAC30

XIGMATEK BALDER

COOLER MASTER HYPER 612S bunlarda ısı boruları 6mm diğer 8mm olanlar daha iyi değilmi

benim istediğim 612s ama siz ne dersiniz.çünkü 6 tane 6mm ısı borusu var.Thermaltake ve xigmatekte 8mm 3 tane ısı borusu var hangisi iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• COOLER MASTER HYPER 612S
  • COOLER MASTER HYPER 612S
  • COolER MASTER HYPER 212 EVO tabiki
  • nasıl olyorda 6 borulu kötüde 4 borulu iyi ouyor kendin kullanıyosun diye iyi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

nasıl olyorda 6 borulu kötüde 4 borulu iyi ouyor kendin kullanıyosun diye iyi deme

hocam bende kullanıyorum fakat kullandığından iyi demiyim. testlerde 212evo daha önde.

yani benim baktıklarımda öyleydi ama neden bilemiyorum. 612s çok hantal ve teoride daha iyi olması gerekiyor. ama testlerde 212evo önde. baktığım testler yanlış olabilir ama öyleydi. yoksa aynı fiyata olur mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

nasıl olyorda 6 borulu kötüde 4 borulu iyi ouyor kendin kullanıyosun diye iyi deme

hocam bende kullanıyorum fakat kullandığından iyi demiyim. testlerde 212evo daha önde.

yani benim baktıklarımda öyleydi ama neden bilemiyorum. 612s çok hantal ve teoride daha iyi olması gerekiyor. ama testlerde 212evo önde. baktığım testler yanlış olabilir ama öyleydi. yoksa aynı fiyata olur mu??

hocam test sonuçlarında hyper 612s her testte önde al bak.hyper 212s in çift fan takılmıs halinde bile iyi soğutuyor.hantal demekle neyi kastediyosunuz koşuyormu bu.Büyük olması daha geç ısınması ve daha fazla ısı transferi yapar.o zaman noctua nh-d14'e biraz benziyor alt tabanı ve boruların dizilimi.Boruların kalınlığı felan bazı yerlerde benzerlik var..

http://www.vortez.net/articles_pages/cooler_master_hyper_612s_cpu_cooler_review,1.html

burdan test sonuçlarına tıkla bak hangsi önde zaten model olarak 612s dah üst model

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuçlar mükemmel çift fan ile ilk sıralada

• utan utan hantal dedğin soğutucu fansız(pasif) haldeki sonuçlara bak.Nasıl iyi ısı iletiyor görün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

hocam test sonuçlarında hyper 612s her testte önde al bak.hyper 212s in çift fan takılmıs halinde bile iyi soğutuyor.hantal demekle neyi kastediyosunuz koşuyormu bu.Büyük olması daha geç ısınması ve daha fazla ısı transferi yapar.o zaman noctua nh-d14'e biraz benziyor alt tabanı ve boruların dizilimi.Boruların kalınlığı felan bazı yerlerde benzerlik var..

http://www.vortez.net/articles_pages/cooler_master_hyper_612s_cpu_cooler_review,1.html

burdan test sonuçlarına tıkla bak hangsi önde zaten model olarak 612s dah üst model

iyi o zaman öyle olsun. takım tutar gibi savunmuyorum. açıklayıcı oldu .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.