Şimdi Ara

Bu Soğutucuyu Almayı Düşünüyorum Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu soğutucuyu almak istiyorum. Sizden yorumlarınızı esirgememenizi istiyorum iyi / kötü. Kargo ve kapıda ödeme payıyla birlikte 69 TL"ye gelecek bana.http://www.akakce.com/dizustu-sogutucu/en-ucuz-tx-airmax-txacnbmax-fiyati,747093.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesuRRR06 -- 25 Ağustos 2012; 0:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Ben bu soğutucuyu almak istiyorum. Sizden yorumlarınızı esirgememenizi istiyorum iyi / kötü. Kargo ve kapıda ödeme payıyla birlikte 69 TL"ye gelecek bana.

Hangi soğutucu????
  • Düzeltildi.
  • quote:

Ben bu soğutucuyu almak istiyorum. Sizden yorumlarınızı esirgememenizi istiyorum iyi / kötü. Kargo ve kapıda ödeme payıyla birlikte 69 TL"ye gelecek bana.http://www.akakce.com/dizustu-sogutucu/en-ucuz-tx-airmax-txacnbmax-fiyati,747093.html

işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3eaven

quote:

Ben bu soğutucuyu almak istiyorum. Sizden yorumlarınızı esirgememenizi istiyorum iyi / kötü. Kargo ve kapıda ödeme payıyla birlikte 69 TL"ye gelecek bana.http://www.akakce.com/dizustu-sogutucu/en-ucuz-tx-airmax-txacnbmax-fiyati,747093.html

işe yaramaz

Yorum için teşekkürler. Biraz daha açıklayıcı olurmusunuz?

• Up
  • Çok pahalı bence ben o fiyata işlemci soğutucusu alır üzerine işlemciye oc yapıp en az 5 fps kazanırım.Neyse

Ben olsam kendim yapardım.Nasıl olsa çok kolay.(Bana göre )
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Çok pahalı bence ben o fiyata işlemci soğutucusu alır üzerine işlemciye oc yapıp en az 5 fps kazanırım.Neyse

Ben olsam kendim yapardım.Nasıl olsa çok kolay.(Bana göre )

Garantili laptopu açacak değilim. Fikrin için tşk.
  • Bu arada ısıyla ılgılı sorunum yok daha cok ıcı tos tutmasın ve kucagımda rahat tutma amaçlı ıstıyorum.
  • quote:

Bu arada ısıyla ılgılı sorunum yok daha cok ıcı tos tutmasın ve kucagımda rahat tutma amaçlı ıstıyorum.

Isı sorunu yoksa hiç bulaşma derim.Boşuna para vermiş olursun.Ayrıca laptobun içine ne kadar hava girerse o kadar çok toz da girmiş olur.Yani yarar yerine zarar olur anlayacağın.Birde şunu pek anlamadım eğer oyun oynarken kucağında tutuyorsan o sıcaklığa nasıl dayanıyorsun merak ediyorum.Birde o soğutucular laptobun altına monte edilmiyor diye biliyorum yani laptobu alıp havaya kaldırırsan soğutucu masanın üstünde kalır.Ayrdıca soğutucunun alt kısmı genelde açık olur ve kucağına koyarsan muhtemelen o fanın bir yerleri kırılır ve kullanılmaz hale gelir.

İnş yardımcı olabilmişimdir

• Ilığın biraz daha üzerinde sıcaklık oluyor sadece sol tarafta . Bacağım cıplak olmadığı sürece hissetmiyorum.
  • UP
  • Vazgeç
  • Keşke almasaydım diyorum yorumlarınızı okuyunca :( Kargoda şuan.
  • quote:

Keşke almasaydım diyorum yorumlarınızı okuyunca :( Kargoda şuan.

bi kullandıktan sonra ısı değerlerini paylasırmısın bende arıyorum suan
  • Ürünü hala teslim etmemişler ben iptal ettim siparişi. Yeni bi soğutucu arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.