Şimdi Ara

BU SON KONU AÇIŞIM SON KEZ BİR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunaldığım için bakmadım. onu alacağım muhtemelen ama incehesap canımı sıktı. Kartımda yeterli limit var internette sorgulattım. Hala işleminizde hata oluştu diyor. Alamadım monitoru canımı sıktı.
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    tomohavk a 1000 verme buda vrm kalitesi oalrak tire c klas bir ürün fiyatıda gayet iyi siparis geç bitmeden
    https://www.incehesap.com/msi-b450m-mortar-max-gaming-anakart-fiyati-43754/
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    İncehesap bana monitör vermiyor. Hata verip duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    kartınız online işleme kapalıdır

anakartı deneyin meblası düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Mart 2020; 21:47:2 >
    Değerli Müşterimiz,

Banka tarafından siparişiniz fraud kontrolerinden geçemediği için siparişiniz onaylanamamaktadır. Konu hakkında bankanızla görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

İncehesap.com

Daha önce bu kartla çok alışveriş yaptım internetten.
    Fraud Kontrolünü Geçemedi Ne Demek?

Firmaların kendi ödeme sistemleri veya ortak ödeme hizmeti sağlayan bir yerden hizmet alıyorsanız ve ödeme sonrasında “fraud kontrolünü geçemedi” uyarısı ile karşılaşıyorsanız yapmanız gereken öncelikle hesaplarını kontrol etmek olacaktır. Hesap hareketlerinizde sizin bilginiz dışında yapılan bir işlem var ise bu durumu acil olarak bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak bildirmeniz gerekmektedir.

Eğerki kart bilgileriniz kopyalanmış ve ortak fraud havuzuna kayıt edilmişse dolandırıcıların kartınızı kullanarak işlem yapmaları engellenecektir. Havuzda toplanmayan veya ilk kez kullanılacak olan 3. kişilerin elde ettiği kartlarla yapılan alışverişler için ödeme itirazı oluşturarak maddi kayıplarınızı bankanız ile görüştükten sonra geri alabilmeniz mümkündür. Kart bilgilerinizin başkalarının eline geçmesini önlemek için, bilmediğiniz kişilerden gelen ekli dosyaları açmamalı, kullandığınız bilgisayarın güvenliğini belirli periyotlarla kontrol etmeli, güvenilir olmayan (SSL sertifikası eksik) sitelerden alışveriş yapmamalısınız.

Harcamaları kontrol ettim. Bilgim dışı olan bir harcama yok. Fakat nedense bunu söyledi incehesap
    birde attıgım anakartı deneyin

farklı bir tarayıcıdan açın siteyi o sekilde satın alım yapın
    Hocam benim ödeme işim biraz karışık. Monitör dışında geri kalan parçaları alamam. Hepsini tek taksitte toplamayı ve monitoru tek çekimde halletmeyi düşünüyhorum
    ozaman sansınıza küsün bu fiyata kaçıcak

ozaman vatandan almayı deneyin belki vatanda aynı hatayı vericek bilemezsiniz

eger vatanda aynı hatayı verirse tamamen sansınıza küsün çünkü anca pazartesi banka ile görüsebilirsiniz

pazar günü kdv indirimi bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Mart 2020; 22:0:19 >
    mükemmel halkbank... müşteri hizmetleri sorunumu çözene kadar lazım herşey bitti.
  • BU SON KONU AÇIŞIM SON KEZ BİR YARDIM

Al geç. Başka bir siteden de işlemci soğutucu bak. Vatandakiler çöp.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.